Májový new in

V poslených týždňoch, možno aj mesiacoch, z nejakého dôvodu pociťujem neopísateľnú chuť vyhodiť polovicu svojho šatníka a skrátka sa začať obliekať inak. Mám na mysli hlavne basic kúsky, ktoré sa ľahko kombinujú, obyčajné biele tričká s prípadnými nevýraznými vzormi alebo nápismi, nohavice strihané ináč ako klasické rifle a úplne obyčajnú obuv a bundy. Úprimne netuším, čo ma k tomu priviedlo. Alebo čo bolo tým zlomovým momentom, kedy som si začala uvedomovať túžbu po zmene. Nejako sa to však votrelo aj do bežných oblastí môjho života. Zavše spomeniem napríklad náš byt, kam ani po pol roku nekupujem žiadne dekorácie a serepetičky, ktoré by som tam dotiahla pred rokom. Mám tam jeden zelenec, pár sviečok a fairy lights, nič viac, nič menej. Z určitej perspektívy by sa dalo vyvodiť to, že sa snažím žiť jednoduchší život. Nielen emocionálne, ale aj čo sa týka materiálnej stránky sveta. Preto hoci mám chuť nakúpiť si kompletne nové oblečenie, nemám až takú potrebu to realizovať. V dnešnom článku síce nejaké nové kúsky uvidíte, ale to neznamená, že teraz iba behám po obchodoch. To ani zďaleka. :D Ak sa aj do premeny šatníka pustím, bude to dlhý a dlhodobý proces. Pocítili ste takúto túžbu niekedy aj vy? A ako ste sa v danej situácii zachovali? 

  Viem, že tieto čierne kvetinové šaty zrovna nezapadajú do toho, čo som opísala hore - basic farby, strihy a jednoduchosť kombinovania. Na svoju obranu, if you will, poviem, že tieto šaty mi darovala mamina. Pôvodne ich objednala z ER-fashion pre seba, ale boli jej krátke, tak mi ich posunula. Dodnes sa celkom divím, že sa mi tak veľmi zapáčili, lebo čiernu farbu nosím iba v zime, kedy v takom oblečení nemôžem zhorieť. :D Plisované sukne tiež nevyhľadávam, ale z mne neznámeho dôvodu sa mi tieto šaty prišli parádne. Na tele sú neskutočne príjemné, čiže na jar a leto ako stvorené. Veľmi sa mi inak páči aj kvetinový vzor, lebo neviem, či ste si to všimli, ale väčšinou tie vzory bývajú strašne škaredé (alebo sa to zdá iba mne?). :D K šatám bol aj elegantný čierny opasok, ale na to, aby som si ho normálne zapla, by som potrebovala ešte aspoň dve dierky, takže ten s nimi nenosím. Inak ale naozaj nádhera. :)

  Tu sa pomaly dostávame k tomu, akým smerom ma to momentálne ťahá. Tieto pásikavé nohavice som našla u nás v LV v H&M, kde ich práve mali vo výpredaji, myslím, že za 10€. Do kabínky som si ich vzala bez akýchkoľvek očakávaní, lebo tento typ gatí mi väčšinou nesedí. Ale stalo sa nemožné a mne sa zapáčili natoľko, že som ich kúpila. Už som ich stihla aj mať oblečené a každý z mojich blízkych, kto ma v nich videl, mi ich veľmi chválil. Úprimne som chválila aj sama seba, že som ich napokon nenechala v obchode, lebo som z nich nadšená. Na príjemné jarné a jesenné dni budú perfektné. Veľmi dúfam, že sa mi s nimi podarí aj nejaký ten outfit. :)

  Pri tej istej návšteve H&M, kedy som kúpila vyššie spomínané žlté nohavice, som zohnala aj túto  obrovskú čiernu kabelku. Presne niečo také som aj naozaj hľadala, lebo mám jednu, ktorá je viac-menej takou víkendovou taškou, čiže je riadne veľká. Niekedy ju nosím do školy (takže si predstavte sto kíl učebníc), niekedy do práce, takže v nej nosím jedlo, knihy, vodu, náhradné topánky a pod.). Vďaka tomu všetkému je už dosť opotrebovaná a poriadne to na nej vidno. Táto láska je teda veľmi príjemnou náhradou  dokonca aj ju som našla v zľave. Vyšla ma na krásnych 11€. :)

  Táto sranda síce nepatrí do kategórie módy, ale mala som chuť ju tu spomenúť, lebo by niekoho mohla celkom fajn inšpirovať. Nakoľko mám z predošlých výletov zlé skúsenosti s tým, že foťák stále len prevláčam v ruke, povedala som si, že chcem byť tento rok konečne pripavená. Preto som si z Aliexpressu objednala tento farebný popruh na foťák. Je v podstate úplne obyčajný, myslím, že stál okolo 1€. Ale účelu poslúži. Nechcelo sa mi totiž kupovať niečo také priamo v Olympuse alebo inej ,,foto firme", lebo tam by cena mohla byť aj 10x vyššia, a čosi také mi vlastne ani nie je treba. Doručenie síce trvalo mega dlho, až som sa začínala obávať, že to bude moja prvá Ali objednávka, ktorá nedorazila, ale po cca 2 mesiacoch nakoniec prišiel. :)

Čo ste si naposledy kúpili na seba? Objednávate z Ali?

S.

Komentáre

  1. Krásné kousky sis pořídila, ta kabelka je moc hezká :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné kousky! :)) Já jsem si naposledy koupila dvě trička a pásek v second handu :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty šatičky jsou nádherné. Já na Ali zvyknu nakupovat většinou obaly na telefon, kosmetické pomůcky, ale už jsem zkusila i kabelku a vypadá moc hezky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak tady jsem se našla. Poslední dobou se návštěva obchodů nesetkává s úspěchem, naopak většinou odcházím zklamaná. Naposledy jsem ale minulý týden dala šanci nové otevřené prodejně obchodu Sinsay, který je jinak můj oblíbený a konečně jsem se vyřádila. Podobné kalhoty, jako máš ty jsem si chtěla koupit taky, akorát mi vůbec neseděly :) O posledních nákupech jsem psala článek, tak kdybys měla chvilku, budu ráda, když se mrkneš :)

    Paulina, the moon child

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky