Balíček z Notino

V dnešnom článku vám opäť prinášam menší Notino haul, v ktorom uvidíte praktické veci pre študenta v čase skúškového. :D Uvedomila som si to až teraz pri písaní tohto príspevku, ale skutočne sú to také essentials, na ktoré proste nedám dopustiť. Čo je však hlavné, pri objednávke som sa držala svojho mini predsavzatia vždy vyskúšať nejaký nový produkt/ značku. Aktuálne padol výber na vlasovú kozmetiku značky Green Pharmacy, na ktorej pleťovú kozmetiku som nedávno robila recenziu. Bola som však natoľko spokojná, že ma to nakoplo v zmysle poskúšať od nich čo najviac. Mám tu ale aj nejaké iné novinky, na ktoré som mega zvedavá. Ktoré to sú sa dozviete v pokračovaní tohto článku. :)

green pharmacy sampon a balzam na vlasy
  Ako som už spomínala v úvode, so značkou Green Pharmacy mám zatiaľ iba dobré skúsenosti. Tento šampón a balzam proti vypadávaniu vlasov som našla na Notino s tým, že mali oba produkty dosť dobré recenzie. Keď je v hre vlasová starostlivosť, asi by som nikdy nešla do niečoho kompletne neznámeho bez toho, aby som si overila skúsenosti iných ľudí. Šampón aj s balzamom vyzerali dosť dobre, navyše za skvelú cenu. V recenziách si zákazníčky chválili vôňu, ktorá je skutočne ako závan prírody, naozaj tam cítiť bodliak. Som zvedavá, aký efekt tieto produkty zanechajú na vlasoch a či budú o niečo pevnejšie, ale verím tomu, že nebudem sklamaná. ;)

garnier cistiaci gel pre mastnu plet ziaja zubna pasta
  Ďalšími novinkami u mňa je čistiaci pleťový gél Garnier pre mastnú pleť a zubná pasta Ziaja. Čo sa týka gélu, s Garnier pleťovou kozmetikou som nesmierne spokojná. Tento produkt je na trhu novinkou a zaujalo ma práve to, že je určený na môj typ pleti. Je pomerne riedky, ale aplikuje sa veľmi dobre a jemne pení. Božsky vonia, čo ja pri kozmetike skrátka potrebujem. Pleť zanechá naozaj matnú a sviežo pôsobiacu. Čo sa týka zubnej pasty, priznám sa, že neviem, čo čakať, ale som odhodlaná dať jej šancu, lebo opäť raz je Ziaja značkou, ktorej kozmetika mi sedí a každý nový produkt od nich je číre vzrušenie. :)

aussie suchy sampon adidas antiperspirant avon toaletna voda loreal sugar scrub
  Zvyšné produkty mojej objednávky boli nasledovné: suchý šampón Aussie, antiperspirant Adidas Climacool, toaletná voda Avon Summer White Paradise a k nákupu som dostala vzorku L'Oreal face scrubu. Viem, že som tu pri recenzii suchého šampónu tvrdila, že si už pravdepodobne žiadny nekúpim, ale ako som spomínala v úvode, stále fungujem v móde skúškové a chcem či nie, suchý šampón sa teraz dosť hodí. :D Antiperspirant Adidas je moja absolútna topka a nič účinnejšie som zatiaľ pre seba nenašla aj napriek tomu, že preferujem deospreje. Toaletnú vodu som si kúpila úplne naslepo, čo sa na mňa vôbec nepodobá. Mám totiž jednu z tej istej série (tú oranžovú) a je geniálna, veľmi svieža a dlho vydrží. Táto sa mi páči o čosi menej, ale príde mi o niečo ťažšia, ale stále pomerne príjemná a zaručene ju vynosím. Čo sa inak týka výdrže, nemôžem sa sťažovať, ja ju minimálne vo vlasoch cítim aj po celom dni.

S.

Komentáre

  1. Fajn nákup:) Green pharmacy neznám, ale vypadá to dobře:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten pleťový gel od Garnier musím vyzkoušet :) A co se týká toaletky z Avonu, tu oranžovou mám taky ráda <3

    Paulina, the moon child

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Líbí se mi ten čistící gel od Garnier. Taky mám ráda, když kosmetika hezky voní. Musím ty jejich novinky vyzkoušet. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj, ja by som si ho pokojne kúpila znovu. ;)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky