Letný casual

Tak presne nejako takto ma môžete v týchto dňoch stretnúť na ulici. Nenamaľovanú, s dioptriami na očiach, s pohodlnými sandálami, ľahučkými ľanovými nohavicami s vysokým pásom a bavlneným tielkom. Ležérnosť, pohodlie a dobrý pocit, že som to ja. Toto je ten smer, ktorým sa chcem v obliekaní uberať. Vlastniť a nosiť veci, ktoré viem skombinovať na 150 rôznych spôsobov, ktoré sú neutrálnych či tlmených farieb a ktoré vyberiem zo skrine aj o desať rokov a poviem si okej, stále vyzeráš výborne a súco na nosenie. Konečne som prišla na význam slova nadčasovosť. Teda, nie, konečne si ho začínam osvojovať. A rozhodne v tom chcem pokračovať, hoci v najbližšej dobe už nechystám žiadne veľké dopĺňanie šatníka. Skôr sa budem snažiť orientovať na to, čo už (roky) mám a čarovať s tým. Som asi na dobrej ceste, lebo napríklad okrúhle slamené kabelky sú teraz fakt veľkým hitom, ale boli ním už pred siedmimi rokmi, kedy som si kúpila tú, ktorú vidíte v outfite. Jej dobrý stav ma zastavil v kúpe novej a som za túto rozvahu rada. Máte to tak aj vy alebo vás trendy niekedy opantajú? 

V tomto outfite môžete vidieť oblečenie z posledného haulu priamo v akcii. Už vtedy som vám písala, že ho absolútne milujem, no zdá sa mi, že slová moju náklonnosť nedokážu adekvátne opísať. Tielko totiž nosím stále vo všakovakých kombináciách. Nohavice sú tiež úplná bomba, pretože v chladnejšom počasí jemne zahrejú a v tom horúcom chladia. 






Tielko: H&M
Nohavice: New Yorker
Kabelka: Gate
Sandále: Lidl
S.

Komentáre

  1. Kalhoty i sandálky se mi moc líbí, sluší ti to! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super outfit, jsi moc hezká i nenamalovaná!:) Ty kalhoty jsou úžasné, přesně takové si chci už dlouho pořídit:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš krásnou ženskou postavu, jsi štíhlá, ale vidím tam ty oblinky v místech, kde jsou boky! A ten úzký pas🙏.

    Tohle oblečení ti moc sekne, a ta kabelka je výborná. A tyhle "domácí" pantofle si taky musím pořídit, je to hrozně poholný a konečně se mi to začalo líbit:D!

    Verča ze Ztracena v Praze I KNIŽNÍ SÉRIE NEŽ JSEM TĚ POZNALA I RECENZE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj, ďakujem! Ono hlavne tieto nohavice tie oblinky poriadne zvýrazňujú, ale asi som sa už dostala do toho životného štádia, že mi je to jedno. :D Pantofle si určite kúp, ja by som cez leto nosila len tie. ;)

      Odstrániť
  4. Tak ta kabelka je dokonalá, vůbec bych neřekla, že sis jí koupila už před sedmi lety :) Celkově je outfit skvělý, úplně mi k tobě tento styl sedí :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásný outfit. Já se většinou nenechám zlákat různými trendy. Nosím to, co se mi líbí. Moc ti to na fotkách sluší.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tohle ti moc sluší. A ta kabelka je naprosto úžasná <3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Si nádherná a tie nohavice sú perfektné! <3
    Brinora.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ty kalhoty jsou moc pěkné :) už dlouho se snažím takové podobné sehnat, ale mám problém, že málokteré mi sednou, přijde mi, jak kdyby byly vždycky ušité na nějaké divné postavy, že mě na některých místech totálně obepínají a jinde jsou mi zase volné, tak snad nějaké ukořistím brzo :/ :D

    Napadá mě jedno .. není ti v tom na umření v těch vedrech? :D dlouhé kalhoty jsem snad od půlky června nevytáhla .. :D

    https://taukecana.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo, počas najvyšších teplôt ich nenosím, to by som naozaj nedala. :D Ale okolo tých 25-27°C sa to ešte v pohode dá zniesť, ľan je skvelý materiál na leto. ;)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky