Moje top 3 Avon produkty

Ako už napovedá názov článku, dnes vám predstavím 3 produkty značky Avon, ktoré sú pre moju existenciu zásadné. Myslím, že každý z nás má alebo aspoň raz v minulosti mal kozmetickú značku, ktorá mu skutočne vyhovovala. Nie, samozrejme, vo všetkom, pretože to je prakticky nemožné, no väčšina produktov sadla ako uliata. Pre mňa je to Avon, ktorý doma kupujeme roky rokúce a poskúšali sme už kadečo. Od sprchových gélov cez make up až po peny do kúpeľa. Všetko spomínané máme dokonca doma aj práve teraz. :D Rozhodla som sa vám však predstaviť 3 produkty, ktoré osobne považujem za najpodarenejšie, hoci okrem nich by som ešte vypichla riasenku SuperShock či stálicu každej kúpeľne - melónovú penu do kúpeľa. V mojom rebríčku sa ale nachádza ešte niečo lepšie. Čítajte ďalej. ;)

avon telovy sprej kokos a karambola
  Som si istá, že na blogu som vám to už mnohokrát spomínala, no telové spreje z Avonu sú u mňa jednoznačná jednotka. Skúšala som už veľa iných značiek, no mnohé spreje mi prišli príliš lepivé, ťažké na pokožke a nedostatočne voňavé. Netvrdím síce, že každý jeden z Avonu bol bezchybný, ale nikdy som nemala žiadny, čo by mi na pokožke vytvoril lepkavý film (a že som ich už poskúšala... :D). Práve naopak - sú ľahučké, úžasne voňajú (hoci výdrž sa z nejakého dôvodu pri rôznych sprejoch líši) a musím pochváliť aj rozprašovač, ktorý vytvára hustú hmlu. Ak by ste chceli môj tip, rozhodne choďte do vône kokos+karambola, zelený čaj+verbena a marakuja+pivonka. :) Tieto 3 majú aj najdlhšiu výdrž, čo je na leto ideálne.

avon zlupovacia maska na tvar so zlatom
  Na Instagrame som vám nedávno písala, že táto zlupovacia maska na tvár so zlatom je moja ultimátna jednotka. Peel-off masky milujem, takže som sa na túto konkrétnu veľmi tešila - a nesklamala. Úžasne vonia, dobre sa nanáša na pleť a zanecháva ju krásne sviežu a prebudenú. Toto by sa dalo aplikovať aj na ostatné Avon pleťové masky, nakoľko sme doma skúšali už asi všetky a s každou máme dobrú skúsenosť. Odporučila by som vám aj zlupovačku s morskými riasami Greek Seas či vyživujúcu masku Heavenly Hydratation. Momentálne inak v tejto oblasti hľadám inšpiráciu, preto sa pýtam, či neviete o nejakej ďalšej fajn peel-off maske?

avon toaletna voda summer white paradise
  Túto svätú Avon trojicu uzatvára kategória toaletných vôd. Je nutné podotknúť, že nie všetky by som odporučila 100%-ne, ale niekoľko sa ich nájde. Zavše spomeniem hlavne Summer White Paradise či Summer White Sunset. Za tieto dve by som veru dala aj ruku do ohňa. Sú krásne svieže, flakónik dlho vydrží a cítiť ich na pokožke po celý deň. Rukami mi prešlo už more toaletných vôd, ale len máloktorú by som si kúpila znovu. Pre tieto to však rozhodne neplatí. :)

Kupujete si Avon? Ktoré produkty máte najradšej? 

S.

Komentáre

  1. Avon nepoužívám, ale mám pár tělových sprejů a musím říct, že jsou fakt super. Pamatuju si na jeden, co voní jako třešně/višně a to je naprosto úúúúžasný💖. To je skvělá vůně. Klidně i na nastříkání do pokoje nebo na provonění skříně.

    Verča ze Ztracena v Praze ║ LET'S BE FRIENDS ANEB JAK NEBEJT SÁM A MÍT NĚKOHO NA POHŘBU

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tělové spreje a toaletní vody mám taky moc ráda :) Avon má fakt dobré produkty a ráda si tam objedávám a zkouším novou kosmetiku :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Žádný z produktů jsem nevyzkoušela, ale myslím, že pečující kosmetika od Avonu docela dobrá :) Ale od té doby, co mamka nenosí katalog od kolegyně z práce tak jsem nezkoušela nic :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. áno, mám rada ich laky na nechty, vône, sprcháče . a na túto masku sa chystám už riadne dlho! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tělové spreje miluju a tenhle budu muset někdy vyzkoušet. Ta kombinace zní úžasně :)

    Life by Angellyca

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tělové spreje od Avonu byly vždycky skvělé ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kedysi bol Avon jediná značka, ktorú som používala, teraz už z mojej poličky úplne vymizla :D Ale telové spreje boli aj moja závislosť, vyskúšala som kadejaké vône a všetky boli úžasné ❤
    SIMPLY BERENICA // Facebook Page // READ ABOUT "WHERE TO BUY ETHICAL CLOTHING"

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tieto telové spreje z avonu sú super vec! Ešte mám veľmi rada laky my nechty od avonu.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tělové spreje od Avonu mám ráda a ten, o kterém se zmiňuješ úplně křičí moje jméno. Kokos a zelený čaj, jo to by šlo :D a ta slupovací maska... jako sama na slupovací masky moc nejsem, ale tuhle jsem viděla už několikrát na instagramu a dost mě láká. Jinak ti ale se slupovacíma maskama moc neporadím :(

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tyhle spreje od Avonu jsem si začala kupovat tak když mi bylo 13 a stále mě ještě baví a objednávám nové :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky