Random 43

Pred týždňom som si naordinovala menšiu dovolenku doma u našich. Možno si práve klopkáte po čele, že kto už len chodí na dovolenku domov, ale mne to tak vážne pripadalo. Posledné dva mesiace som totiž bola vyťažená skúškami a smenami v práci, takže som s našimi trávila brutálne málo času. A ako som vám písala tu, nesmierne mi to chýbalo. Teraz mi už konečne nič nebránilo tomu, aby som s nimi pobudla dlhšie než tri dni. Hrozne veľa sme sa smiali a čo je snáď ešte dôležitejšie, rozprávali. Konečne som mala príležitosť bezstarostne sa uložiť na slnko a nasávať vitamín D. Dni som začínala rannou rozcvičkou v bazéne a uvedomila som si, ako veľmi mi tento druh pohybu chýba. Po extra dlhej dobe som bola u babky na obede. Mali sme tiež na návšteve uja s priateľkou, s ktorými sa nestretávame veľmi často, ale bolo to fajn. Grilovali sme, pili a kecali do tretej ráno. S maminou sme robili lekvár a zavárali. Čo však bolo najlepšie, videla som, že to dobre padlo aj im, lebo sme na seba s našimi dosť naviazaní, čo možno na prvý pohľad nevidno, ale to emocionálne puto tam veru je. :)
  Tiež chodievate na dovolenky domov? :)

ecokorek korkova penazenka
  Na Instagrame ma Ecokorek oslovil s ponukou spolupráce a keďže začínajúce značky s víziou milujem, povedala som si, že poďme na to. Na ich e-shope som si kúpila túto korkovú peňaženku Miguel. Je menších rozmerov, ale vďaka početným priehradkám a prepracovanému tvaru sa do nej zmestí ako veľa bankoviek, tak aj mincí + rôznych dokladov a kartičiek. Nikdy som s korkovou látkou predtým neprišla do styku, preto ma prekvapilo, aká je peňaženka ľahučká. Za mňa fakt ideálna na cestovanie. Dali mi pre vás aj zľavu 15% pri nákupe s použitím kódu SabiL15. Platí do 24.7.2019. ;)

ikea zebra cactus
Spomínate si ešte na môj baby sukulent Bertranda?  On už tak neskutočne vyrástol! O chvíľu aby som mu zháňala nový domček. 

bratislavsky hrad z mostu snp
Utorok som trávila s kamoškou, ktorá žije v Londýne, v jej milovanej Bratiske. Prišla totiž na dva týždne na Slovensko a jednoducho sa nemohlo stať, že by sme sa nevideli. V podstate sme nič nerobili, iba sa bavili o hlúpostiach a následne o deep šitoch, pritom sme pochodili Staré mesto, ktoré milujem, a zašli aj na koláč. Takéto bezstarostné dni mi strašne veľmi chýbali/ -jú. 

Také to pinterestové summer hair don't care u mňa platí zaručene, pretože cez leto skrátka neriešim. Niekedy mám pri vode/ vo vode aj 3 dni vkuse zopnuté vlasy a keď si z nich dám gumičku dole, mám tam potom výbuch. :D Ale lowkey sa mi to akože asi možno aj páči... :D

lidl kvetinovy letny zupan
Niečo mi navráva, že o tomto mega župane z Lidla ešte odo mňa budete počuť, lebo až teraz cez leto dokážem na 100% oceniť jeho kvality. Milujem ho nosiť na pyžamko, ale keď som si pred týždňom spálila chrbát, nezniesla som mať oblečené nič iné, iba tento župan. Aleluja. 

levice zapad slnka
Dokážu vôbec niekoho omrzieť západy slnka?

deichmann slapky
Tieto krasotinky som vám už spomínala v minulom článku, ale nedá mi to nespomenúť ich zas. Lebo sú perfektné. Chcela som si dokúpiť ešte aj čierne, lenže u nás v LV už nemali moje číslo a pochybujem, že ešte kdesi inde bude. Ale uvidíme, možno na ne predsa len ešte niekde natrafím. No svojím spôsobom už cítim, že už s nákupmi končím (ešte jedna sukňa u nás v s.Oliver a prisahám, že mám vystaráno :D). (Update: našla som tam ešte dvoje rifle. :D)

limonada zo zelenho caju
S milým sme pár týždňov dozadu boli na peknom rande u nás v Brne a objednala som si na pitie limonádu zo zeleného čaju. Bola fakt výborná a ja som premýšľala, prečo si také čosi nerobím aj sama doma. Basically iba uvarím zelený čaj, počkám, kým vychladne, vyžmýkam doň značné množstvo citróna a pridám ľad. Dokonalé letné osvieženie bez toho, že z pitíčka dostanete cukrovku (lebo ja tie sladené nápoje až tak nemusím). Ešte by sa tam hodila mäta a hotovo. ;)

S.

Komentáre

  1. Ten západ slunce je nádherný! Teď jsem na horách a tímhle pohledem se tu kochám každý den! :) Hezké fotky! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já stále ještě bydlím u rodičů, takže jezdím na dovolenou od nich. Ale už se těším, až se od nich odstěhuju a budu za nimi jezdit na návštěvy, věřím, že se naše vztahy o dost zlepší. :)
    Tu limču ze zeleného čaje si dělám pořád!

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mamka jezdí teď na "dovolenou" k nám a je to lepší, měly jsme sice super vztah už před tím, ale teď se na sebe víc těšíme, nelezeme si tolik ,,do zelí" a kecáme vždycky hodiny a hodiny:D
    Západy slunce miluju, fakt moc, hlavně, když jsou do růžova a spojený s oranžovou, to je nádhera..
    A ty pantoflíky jsou vážně bezva, taky podobné sháním:D)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. SKvělé momentky, ta peněženka je krásná :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Také jezdím k rodičům ráda, mám to stejně - taková dovolená :) Ta korková peněženka je super! Koupila bych si od nich všechno :D Jen mít ty "zbytečné" peníze no.

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Peňaženka ma veľmi zaujala a takisto super nápad s tým zeleným čajom a citronom musím to vyskúšať :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky