Recenzia vlasovej kozmetiky Green Pharmacy

Dnes vám prinášam novú recenziu pomerne neznámej značky, akou je bez pochýb Green Pharmacy. Pochádza z Poľska a veľký dôraz kladie na prírodné zložky v produktoch či ekologickosť. Značka taktiež patrí k tým, ktoré netestujú na zvieratách, za čo si určite získa priazeň mnohých z vás. ;) Tu na mojom blogu však nie je nováčikom - písala som už pre vás recenziu ich pleťovej kozmetiky pre zmiešanú až mastnú pleť, ktorá je moja all-time-favourite. Najnovšie som mala chuť vyskúšať nejakú ich vlasovú starostlivosť, tak som siahla po sade proti vypadávaniu vlasov s výťažkom z bodliaka. Na Notino som našla pochvalné recenzie, tak som neváhala. Objednala som si spevňujúci šampón a balzam na vlasy. Čo si o nich myslím po mesiaci používania sa dozviete v pokračovaní článku. :)

vlasova kozmetika green pharmacy sampon a balzam proti vypadavaniu vlasov
  Čo sa týka balenia produktov, vidia sa mi jednoduché, ale zároveň efektné a príjemné na pohľad. Som veľmi spokojná s ich objemom - šampón 350 ml a balzam 300 ml. Čo by som ale možno zmenila, je otváranie. Pretože kým je ešte produkt nový a uzáver pevný, otvárajú sa o čosi ťažšie. Ale žiadna katastrofa. ;)

green pharmacy prirodny sampon s bodliakom
  Začnime najprv umývaním vlasov. Šampón proti padaniu vlasov Green Pharmacy má tekutejšiu konzistenciu. Okamžite začína vo vlasoch peniť, no po chvíli sa penenie zmierni až vytratí. Osobne ma to niekedy vedie k tomu, aby som použila ešte viac šampónu, ale to je možno len zvyk, ktorý vôbec v procese umývania vlasov nemusí mať svoje miesto. :D Vlasy vyčistí naozaj kvalitne, po umývaní veľmi pekne voňajú. Ak použijete iba šampón, vlasy sa rozčesávajú omnoho ťažšie ako s balzamom. Môžu pôsobiť trochu suchšie, ale naozaj o čosi spevnejú a veľmi pekne sa lesknú, čo som si pri prírodných šampónoch všimla už aj predtým. Hodnotím ho ale pozitívne a určite by som si ho kúpila znovu. 
  Moje hodnotenie: 4,5*/5*

green pharmacy balzam na vlasy s bodliakom
    Balzam proti padaniu vlasov Green Pharmacy je neoddeliteľným partnerom vyššie spomínaného šampónu. Spolu tvoria bombastické duo, ktoré vám vyčarujú úplne snové vlasy. Oba voňajú bylinkovo sviežo. S balzamom sa veľmi dobre pracuje, pretože má trochu hustejšiu konzistenciu ako šampón. Z vlasov sa následne veľmi dobre a rýchlo vymýva. Vďaka nemu ich krásne a bezproblémovo rozčešete. Po vysušení sú vlasy veľmi jemné a hebunké. Ako som už spomínala pri šampóne, táto prírodná vlasová kozmetika zakaždým vykúzli neuveriteľný lesk vlasov, a to sa mi na nej páči asi najviac. Čo sa týka vypadávania vlasov, nie som si istá, či registrujem nejaké markantné zlepšenie. Je však pravda, že tieto dva produkty nepoužívam sústavne, ale medzi ne ešte skúšam nejaké ďalšie, takže toto neviem veľmi objektívne zhodnotiť. Každopádne túto dvojicu odporúčam. ;)
  Moje hodnotenie: 5*/5*

S.

Komentáre

  1. O téhle značce jsem zatím neslyšela, ale zaujal mě ten šampon :) Hodnocení 4,5 z 5 je skvělé!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O značce jsem neslyšela, ale přírodnější verze vlasových produktů mě zajímají, takže děkuji za recenzi! :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuhle značku jsem ještě nezaznamenala, ale vypadá dobře... jen si nejsem jistá, jestli by takhle krásně fungovala i na mých neposedných vlasech :D :O!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Značku neznám, ale vypadá fakt skvěle :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pokukuji po nějakém přírodním šamponu, ale zatím vždycky najdu na netu nějakou reakci na něj, kdy buď nechává vlasy roztřepené, mastné, nebo nepřirozené. Tak je to pro mě těžké nějaký dobrý vybrat :D zatím používám tedy chemické koktejly..a snad brzy najdu i dobrý a kvalitní přírodní šampon

    OdpovedaťOdstrániť
  6. naozaj túto značku nepoznám, ale vyzerá fajn a super , že je prírodný a netestovaný :)
    leekralovaa

    OdpovedaťOdstrániť
  7. O značce slyším poprvé, ale moc cením ty přírodní složky! <3

    Tereza's journal

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som na túto značku narazila úplne náhodou v TETA drogérii a kúpila som si od nich kondicionér. Musím povedať, že za mňa asi jeden z najlepších, aké som mala možnosť vyskúšať. Takže za mňa palec hore.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky