Random 44

Júl bol pre mňa neskutočne plným mesiacom, o čo sa postarala hlavne práca/ prax. Bola to v podstate nevyhnutnosť a som rada, že to už mám vybavené. Ale hoci to bolo únavné, celkom ma to bavilo. :) Pomedzi to som si tiež dopriala niekoľko pekných prechádzok, rendez-vous sama so sebou, frajerom či kamoškami a napríklad som bola na magistráte v Brne vyplatiť aj dlh (nepýtajte sa). :D Aj keď je už polka leta v čudu, nie som z neho tak extra sklamaná, ako som zvykla byť po minulé roky. Myslím, že sa mi zatiaľ darí udržiavať rovnováhu medzi produktívnosťou a oddychom, tak snáď to v auguste bude rovnaké. :) Plus nás v septembri s priateľom čaká Amsterdam, čo bude čerešnička na torte. Cítim také príjemné vzrušenie z toho, čo bude. Tak hádam ma to nesklame. :)

Tento záber nádherných echinokaktusov Grusonových som spravila, ako inak, v mojej obľúbenej Botanickej záhrade PřF MU v Brne. Vstup do skleníkov je platený a priznám sa, že vnútri som nikdy nebola (raz to ale príde!), no nedávno som mala šťastie, nakoľko mali otvorené dvere do záhrady, a tak som nakukla dnu. Kaktusy, čo tam rastú, sú nádherné a fascinujúce. Určite to stojí za návštevu. :)

Malý #ootd s oblečením z posledného outfit postu. Asi moje najobľúbenejšie kombo na toto teplé-neteplé leto. 

Pred dvomi týždňami som kamoške strážila ségru, kým bola v práci, a dali sme si kolečko brnenskej kultúry. Boli sme v botanickej, v Moravskej galérii, videli sme sochu Masaryka na Moravskom námestí, prešli sme nejaké antikvariáty a kníhkupectvá - proste sme sa duševne obohatili. :) A z toľkého chodenia som potom mala 3 dni svalovku. :D

Môj milý mi v House kúpil dve tričká - jedno z nich je toto classical art Insta tričko, k čomu mi povedal, že veď čo iné by som asi chcela nosiť po Amsterdame. :D Tak vás s Vincom pozdravujeme!

Už rastúúú. :)

Určite teraz neobjavím Ameriku, lebo ste už všetci určite Černobyl videli, ale ak náhodou nie, pustite si. Úžasný seriál, ktorý som si spolu s rodičmi pozrela za jedno popoludnie. :D Totálne návykový, pozor na to.

Brnkooo.

Sľubujem, že už vám tu prestanem promovať botanickú záhradu, ja len, aby ste vedeli, že aj čítať sa tam krásne dá. :D ;)

S.

Komentáre

  1. Černobyl jsem také viděla a hltala jsem epizody jedním dechem :D :) Krásné fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezké fotky, ty kaktusy jsou krásné! A outfit ti moc sedne. Černobyl jsem viděla a byla jsem z toho hodně špatná, hlavně z třetího dílu, ti lidé vypadali strašně, brr.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělé fotky, k Černobylu jsem se ještě nedostala, ale mám to v plánu :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherné fotky :) Chernobyl som videla, geniálny seriál :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tie kaktusy, to je nádhera <3 Chernobyl sa mi veľmi páčil, je to fakt kvalitne spracovaný seriál :)
    Verím, že rovnako dobre Ti ubehne aj august a že budeš mať na čo spomínať :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky