Random 45

Stále sa akosi nedokážem rozhodnúť, či som s týmto letom spokojná alebo nie. Hlavne čo sa týka počasia a od neho sa odvíjajúcich aktivít. Jasné, mali sme kopec pekných teplých dní, no mám pocit, že neboli tak horúce ako predošlé roky. Skôr si asi prišli na svoje tí, čo zle znášajú teploty šplhajúce sa k štyridsiatke. Našťastie som to vychytala tak, že väčšinu studených a upršaných dní som bola v práci, ale aj tak som nejaké zažila. Najlepšie boli tie letno-jesenné dni, ktoré som chcela stráviť kúpaním. :D Ale aby som len nefrfľala, moju dilemu by som uzavrela asi tým, že predsa len majú prevahu tie dni, ktoré mi vyhovovali teplotou aj dĺžkou slnečného svitu. Akurát viem, že mi v priebehu najbližších mesiacov budú veľmi, veľmi chýbať. Vždy sa cítim najšťastnejšia práve cez leto, lebo vtedy je pre mňa ideálne počasie. :)

  Cez prázdniny som si užila hromadu pomalých ránečiek s raňajkami v posteli a obľúbenou knižkou. Kto sa tiež rád váľa? :D

Alkoholu neholdujem, lepšie povedané, vôbec mi nechutí. Automaticky sa mi po ňom kriví tvár a kričím fuj. A väčšinu času nechápem, prečo ho do seba niekto leje dobrovoľne, priam s chuťou. :D Ale z nejakého dôvodu som ho toto leto popila dosť. Niekedy som si aj sama večer otvorila pri filme prosecco, inokedy zas popíjala s našimi na terase kadejaké drinky, čo si začali miešať. Síce stále tvrdím a tvrdiť aj budem, že alkohol je zlo, ale jedno sa mu musí nechať - mne ako človeku, čo trpí nespavosťou, veľmi často daný problém vyrieši. :D

Domáce affogatko - tak vyzeralo veľa mojich letných popoludní. :)

  Čo by to bol za random post, keby som sem nepichla aspoň jednu fotku oblohy pri zapadajúcom slnku? ;)

Naši mi z dovolenky v Turecku doniesli tento rose-gold náramok s okom a dooosť sa mi trafili do vkusu. :)

Prečo proste nemôžem mať takúto farbu pokožky po celý rok?

K. mi počas nášho výletu do Banskej Štiavnice kúpila v Divnej pani takúto mňamóznu čokoládu so sušenými jahodami a malinami. Vyzerá to tak dobre, že to skrátka ani nikdy nemôžem ochutnať.

Strašne, ale že strašne dlho som chcela tričko s motívom kultovej kaviarne z Priateľov. Veľa ľudí ho má z Primarku, ale tam je pre mňa dosť ťažké dostať sa, preto som dúfala, že mi raz brnkne do nosa. A ono brnklo. Úplne náhodne. Asi pred mesiacom sme boli milému kupovať nejaké oblečenie a mne len tak padol zrak do dámskeho oddelenia. Tam toto tričko. A už som aj poň bežala. :)

Okrem náramku mi rodičia z dovolenky priniesli aj klasický čierny čaj. Veľmi som sa z neho tešila, lebo som obrovská čajopička, ibaže sme v Brne nemali žiadne sitko. Bola som si ho kúpiť v Tigri a pri tej príležitosti som si zobrala aj druhý čaj - zmes byliniek na dobrú noc. Ako som už spomínala, mám často problém zaspať, tak snáď mi tento čaj aspoň trochu pomôže, lebo to mnoho ľudí odporúča. V zmesi sa nachádza levanduľa, medovka, mäta, kozlík lekársky, harmanček a aksamietnica.

Na samom konci leta som si kúpila nové plavky. Stav tých, ktoré už doma mám, naznačoval, že hej, asi by som mohla v šuflíku privítať nejaké nové. Tieto som v H&M našla úplnou náhodou a ešte s veľkou zľavou. Spodok s vrchom síce 100% neladí, ale mám to celkom rada a väčšina mojich plaviek nie je kompatibilná. Má to niekto tiež tak? A čo vy a kupovanie sezónnych odevov na konci sezóny?

S.

Komentáre

  1. Heh, řekla bych, že je nejlepší kupovat plavky na konci léta! Přece jen ty ceny jsou o něčem úplně jiném. Já si chci po každém létě koupit nové, jenže je používám vždycky tak dvakrát za léto, takže to vlastně nemá absolutně smysl :D
    Jinak já miluji válení se! :D

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné fotky a ta ovocná snídaně - mňam! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Síce si plavky kupujem vždy aj vrch a spodok rovnaký, na dovolenke ich už kompatibilbe nenosím :D Ja som zasa s letom nadmieru spokojná. A síce milujem slnko, horúčavy, ale už mám toho nejako dosť a trocha sa teším na jeseň. Aj keď viem, že ma to po pár týždňoch a s prvými extrémne chladnými dňami prejde. :D Čaj z tigeru som ešte nemala, ale sypané čaje v poslednom čase preferujem oveľa viac. Dokonca som si objednala aj french press, takže ho isto využijem aj na ne. Inak ten náramok je prekrásny. Tento rok som si chcela veľmi kúpiť prívesok na retiazku s tým okom, ale akosi mala moja rodina pri naponahlo a nikto sa so mnou nechcel v obchodoch zastaviť. :( tak snáď niekedy.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tričko s tématikou FRIENDS je skvělé! ♥ Pořád doufám, že se mi nějaké podaří ulovit v sekáči :))

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krasny clanok, super fotky a tie plavky su nadherne! :)
    xx Mon
    http://lifebymon.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mně taky alkohol nechutná a vždycky říkám fuj. Ta čokoláda vypadá skvěle. Jednou jsem našla na netu různé druhy s různým sušeným ovocem, jako dárek je to super, ale taky by mi bylo líto to sníst.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tričko s tématikou Friends v posledných mesiacoch prischlo v skrini aj mne – a úprimne, už dávno som sa tak netešila nad kúskom oblečenia :D A čokoláda vyzerá úplne úžasne! ❤
    SIMPLY BERENICA | Facebook Page | READ ABOUT "HOW TO STOP A SHOPPING ADDICTION"

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ta čokoláda vypadá famózně. A ty plavky jsou boží. Sice neladí, ale mně to naopak přijde daleko hezčí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ojoj krásný článek, plavky jsou super a ta čokoláda no mňam

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten náramek z Turecka je moc pěknej, já si přivezla podobnej (látkovej).. A trička s motivem Přátel mám doma dvě (jedno z Primarku :D a jedno z H&M) :)
    GrünHauz/Šári

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky