Septembroví obľúbenci

Dnes som tu opäť s článkom o mojich aktuálnych kozmetických obľúbencoch, s ktorými by som sa veľmi rada podelila. Pred pár dňami som celkom náhodne našla v počítači nachystané fotky práve do tohto článku a nechcelo sa mi veriť, že som ich na niekoľko týždňov vypustila z hlavy. :D Ale to viete - keď človek prvú polovicu prázdnin drží v hlave prax a druhú zas má hlavu totálne prázdnu a užíva si ničnerobenie - vlastne sa nedivím, že som to nemala na pamäti. :D September však priniesol mierne zobudenie sa do reality, čo ma nakoplo aj k tomuto článku (hoci, ako dobre viete, neradím sa medzi beauty blogerov). Som ale celkom zvedavá, aké to bude v nasledujúcich mesiacoch, pretože sa pomaly, ale isto budem musieť pustiť do písania bakalárky a aj nejakého učenia, tak uvidíme, koľko času mi zostane na blog a Instáč. Avšak to je zatiaľ hudba budúcnosti, teraz sa rýchlo pozrime na posledný vyletnený favourites post tohto roka. ;)

moschino funny toaletna voda
  Pravdou je, že v určitom bode vedenia tejto rubriky na mojom blogu som už toaletnú vodu Funny! od značky Moschino určite spomenula, ale... Nedá mi to nespomenúť ju znovu, lebo je to moja neskonalá láska a cez prázdniny mi zase robila spoločnosť. Nesmejte sa, ale ja skrátka s tými Moschino vôňami vajbujem! :D 100%-ne mi sedia a milujem, že sú takmer všetky svieže a ľahké. Osobne ich nosím počas celého roka, hoci sú to vyslovene skôr jarno/letné vône. No nemôžem si pomôcť! Ešte aj tá výdrž je úplne skvelá. To ma inšpirovalo k tomu, aby som si v parfumérke očuchala nejaké ďalšie od tejto značky a je veľmi pravdepodobné, že sa na narodeniny, ktoré mám už o dva týždne (wuuut), poteším ružovou okenou alias vôňou Fresh Couture Pink. 

barnängen krem na ruky
  Cez leto som pri jednej návšteve drogérky celkom náhodne vzala do ruky vyživujúci krém na ruky Barnängen a nesmierne ma zaujal. Pre mňa úplne ideálny objem, vôňa a zrejme aj zloženie, pretože keď som si krém nakoniec o niekoľko dní na to kúpila, skutočne moje ruky a nechty s ním boli veľmi spokojné. Už dlhšie som mala veľkú chuť skúsiť krém na ruky od značky, ktorú som predtým neskúšala, a toto bol zásah do čierneho. Krém sa ľahučko rozotiera, rýchlo vsiakne do pokožky a jemne, nevtieravo vonia (no na Instagrame mi pod príspevkom k tomuto krému niekto písal, že jemu tá vôňa vadí a zdá sa prisilná, tak je to asi veľmi individuálne). Za mňa však velikánske áno a na 100% si ho ešte niekedy kúpim. 

dermacol nude laky na nechty
  Nechty si lakujem celoročne a v závislosti na ročných obdobiach mením aj odtiene lakov. Pastelky na jar a leto, zemité a karmínové tóny na jeseň a cez zimu. Lenže také nude laky na nechty sú ideálna voľba či je zima, či je teplo. Preto po nich siaham neustále a tieto značky Dermacol sa zapáčili aj mamine, lebo nechtom vskutku lichotia. Vyzdvihla by som aj skvelý štetec, vďaka ktorému nebudete mať veľký problém so zamazanou kožičkou okolo nechtov aj napriek tomu, že sa vám pomerne dosť trasú ruky ako napríklad mne. :D Pri tom bledšom odtieni by som odporučila aspoň 3 vrstvy, ak chcete skutočne hustú farbu, pri tmavšom stačia aj dve. Čo sa týka výdrže, skutočne to môže byť okolo tých 5 dní aj popri tom, ako umývate riad či upratujete byt. :)

avon ceruzka na obočie
  Táto ceruzka na obočie Avon je jednou z tých produktov, ktoré som mala nafotené už fakt dlhú dobu. O to viac som excited, že vám ju teraz konečne môžem ukázať. Za mňa je to totiž najlepšia kozmetika na obočie, akú som kedy skúšala. Nie je to ceruzka v pravom zmysle slova, skôr by som to nazvala perom či fixkou. Hrot je široký a sprvu som sa toho tvarovania bála, ale ukázalo sa, že mi sedí výborne. Dobre sa s ním pracuje a aj svetlohnedý odtieň je značka ideál. Fixku používam tak, že si zvýrazním najmä tie oblasti v obočí, ktoré nie sú zrovna husté, a potom obočie vyčešem kefkou, skrátka trochu fixku roztiahnem a opticky vytvarujem chĺpky. Ak patríte k ľuďom, ktorí majú radšej výrazné obočie, môžete si produktom obtiahnuť celé obočie bez prečesávania, no v takom prípade si nie som istá, či sa fixka nebude rozmazávať. Tak, ako to robím ja, nič také nehrozí a obočko zatiaľ vždy držalo krásne celý deň. Čo používate na obočie vy? Celkom ma to zaujíma, v tejto sfére by som rada načerpala inšpiráciu (len nie nejakú drahú, prosím vás :D). 

signal zubna pasta s ciernym uhlim
  V poslednom čase akoby sa s bieliacimi pastami na zuby s čiernym uhlím roztrhlo vrece, nezdá sa vám? Ja mám pocit, že ich o chvíľu bude ponúkať už každá značka. :D Určite nemám v pláne skúšať všetky doradu, ale keď s touto novinkou prišiel môj obľúbený Signal, na testovanie som sa vrhla rada. Pasta je veľmi jemná a má na počudovanie obvyklú sviežu chuť. Pení rovnako, ako ostatné Signal pasty a tmavošedá farba sa počas umývania zubov zmení na bledučkú. Čo sa týka vybielenia zubov, nepostrehla som žiadny rozdiel, no je pravda, že som ju vôbec nepoužívala pravidelne, ale striedala som ju s inými zubnými pastami. Overall ale veľmi príjemná skúsenosť, rozhodne by som uvažovala o jej opätovnej kúpe. :)

S.

Komentáre

  1. Značku Bernängen chci už nějaký ten čas zkusit! Jsem ráda, že ti sedla a neodrazuje mě to :D :D

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Barnängen krém na ruky som pred časom mala aj ja, je skutočne príjemne voňavý a tá hydratácia.. proste dokonalosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkné produkty, líbí se mi ty barvičky laků na nehty. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty laky na nehty mají nádherné odstíny. Zubní pastu Signal bych taky chtěla vyzkoušet. Láká mě její barva, jen škoda, že zuby moc nevybělí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Barnängen zbožňuju! Mám taky krém na ruce - Kärlek a v práci mi pořád někdo říká, jak krásně voní:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. o tom kréme na ruky uvažujem už dlhšie :P ale som príliš veľký žgrloš a nakoniec vždy skončím pri nejakom Balea alebo niečom takom :D

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tuhle pastu jsem měla taky a používala ji každý den, ale i tak jsem neviděla žádný rozdíl. Jinak ty pantofle jsou moc hezký. :)

    GrünHauz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Presne túto toaletnú vodu od Moschina som mala a bola veľmi príjemná :) 5 Day Stay laky od Dermacolu sú skvelé, akurát mám jeden na sebe a neviem si ich vynachváliť!

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Čo sa obočia týka, kedysi som používala ceruzku, tieň aj gél, ktorým som všetko zafixovala; dnes mi stačí už len ceruzka, ktorou obočie vytvarujem aj vyplním – a zatiaľ mi viac akosi netreba :D O toaletných vodách od Moschino som zatiaľ akosi nepočula, respektíve sa ku mne nedostali žiadne názory a recenzie, ale keď si s ňou tak veľmi spokojná, tak na ňu určite pozriem :D
    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "DECLUTTER YOUR WARDROBE"

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky