Zjesenieva sa

Úprimne som naozaj nečakala, že jeseň príde tak skoro. Minimálne teda taká upršaná a chladná. Snažila som sa proti tomu mentálne bojovať v Amsterdame, kam som si nabalila samé tričká s krátkym rukávom v domnienke, že začiatkom septembra to počasie predsa nebude také katastrofálne. Chyba. :D Na výlete sme zažili naozaj štipľavý vietor, nízke teploty a zákerný dážď. Dohnalo nás to k tomu, že som si tam musela kúpiť hrubú šatku na môj krk turbo-náchylný-k-hrdloboleniu-aj pri slabom vetríku a A. si rovno kúpil vetrovku. :D Fotky z dnešného článku sú z nášho druhého dňa dovolenky, kedy sa ešte dalo vydržať v tenkých nohaviciach s kožákom prehodeným cez plecia, ale ostatné dni boli dosť chladné. Dokonca sa zdá, že sme toto počasie priniesli aj domov, lebo oproti tomu holandskému to nie je veľký rozdiel. 

  Mnohí ľudia sa tomu ale tešia a musím priznať, že okrem toho, že mám zase raz nepretržite ľadové končatiny, som dnes mala celkom cozy deň. Spod deky som sa vykrútila len v prípadoch nevyhnutnosti, popíjala som horúci čaj (note to self: kúpiť zelený čaj), po dlhých mesiacoch som zapálila vanilkovú Yankee sviečku a pozor, pozor - rozhodla som sa znovu si prečítať Harryho Pottera. To je ten najultimátnejší jesenný voľný deň na svete. A Harry to najviac cozy čítanie. Čo porábate tieto daždivé dni vy?

  Do Amstru som si so sebou brala len malý kufrík, tým pádom som si nebalila ani veľa oblečenia. Som však rada, že som na sebe aspoň jeden deň stihla mať zrovna tento outfit (hlavne nohavice), pretože inak som nosila len dlhé rifle a hore 4 vrstvy. :D Drobný fun fact: gate a tričko by som doma za normálnych okolností skombinovala s bundou a topánkami úplne ináč, ale vzhľadom k spomínanej malej batožine som čarovala s tým, čo mám. Spočiatku sa mi tam tá čierna farba vôbec nepáčila, ale na základe mindsetu ľudí v Amsterdame = neriešim som si povedala, že veď je to jedno. A ku koncu dňa sa mi to vlastne aj začalo páčiť. :)





Kožák: Lidl
Tričko: Primark
Nohavice: H&M
Tenisky: Nike
Hodinky: Cluse
S.

Komentáre

  1. Dnešek jsem měla hodně podobný, spíše jsem se věnovala blogu, také si zapálila svíčku a vychutnávala čaj :) Já osobně mám podzim moc ráda. Krásné fotky, sluší ti to! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V priebehu jediného týždňa sa úplne otočilo ročné obdobie – ešte minulý pondelok som vonku pobehovala v letných šatách a dnes už len pozerám z okna na ten neutíchajúci dážď. Ale na jeseň sa tento rok akosi teším, hoci mi leto bude chýbať :D
    Outfit je parádny, ani sa neviem rozhodnúť, či sa mi viac páči tričko alebo nohavice! ❤
    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "MY ZERO WASTE DENTAL CARE"

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc krásné oblečení, já jsem z podzimu nadšená! Přišel tak náhle!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sluší ti to!:) Mně se to pochmurné počasí, co teď je, hrozně líbí, jen nechci, aby byla ještě větší zima, už teď ráno klepu kosu:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já jsem ráda za chladnější počasí, ty horka už byly strašné. Ale zase chápu, že na dovolené by tak být nemuselo. Taky jsem už včera zapálila svíčku. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja sa už neviem dočkať tých cozy jesenných dní :P

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky