Obľúbenci za október

Dnešný článok sa bude opäť venovať takmer každomesačnej téme na mojom blogu - mojim kozmetickým obľúbencom. Pripadá mi to ako pred týždňom, čo som publikovala predošlý článok o kozmetike, ktorú som si obľúbila v septembri, no je to predsa len už trošku dlhšie. Neviem, ako vám, ale mne október preletel šialene rýchlo. Ocitla som sa v kolotoči domácich úloh (niektoré mi dokonca v škole stratili a budem ich s najväčšou pravdepodobnosťou robiť nanovo :D), smien v práci a rodinných osláv, lebo som pred dvomi týždňami mala narodeniny, včera meniny a to som nebola jediný člen rodiny, ktorý je októbrový. :) Aby som však veľmi neodbehla od témy, poďme rovno na predstavenie najnovších obľúbencov, ktorí sa mi dostali pod ruky. 

telove mlieko s vonou zeleneho caju vivian gray

 Myslím si, že už som to tu niekedy písala, no je pravdepodobné, že to ešte budete odo mňa počuť, preto to musím zopakovať aj teraz - zbožňujem vôňu zeleného čaju v kozmetike. Zaľúbila som sa do nej vďaka telovému spreju z Avonu s touto vôňou a pretrváva to dodnes. Najnovšie som používala toto geniálne telové mlieko so zeleným čajom Vivian Gray, ktoré malo veľmi príjemnú konzistenciu. Nebolo príliš husté ani príliš tekuté, taká zlatá stredná cesta. Výborne sa rozotieralo a ihneď vsiaklo do pokožky, pričom nezanechávalo mastný pocit. O tej nadpozemskej vôni vám snáď hovoriť nemusím. :) Úprimne si myslím, že kozmetika, ako je táto, patrí medzi najvďačnejšie darčeky pre ženy, takže ak pomaly začínate hľadať vianočnú inšpiráciu, za mňa je toto super výber. 


stetec na obocie brushart
  Pri tomto štetci na obočie značky BrushArt tak voľnejšie nadviažem na fixku na tvarovanie obočia z minulého favourites článku. Práve pomocou tohto štetca dokončujem zvýraznenie najmä tých miest, kde mám chĺpky riedke. Štetce na líčenie nie sú veľmi moja parketa, ale tento tu som si obľúbila, pretože sa s ním pracuje naozaj jednoducho. Štetinky sú niekde na polceste medzi tvrdými a mäkkými, i keď sa možno trochu viac prikláňajú k tým mäkším. S klasickou ,,práškovou" farbou na obočie som ho ešte neskúšala, takže vám neviem povedať, či je aj v tomto ohľade tak super, ale v kombinácii s fixkami či perami na obočie ho môžem iba odporučiť. 

zeleny il v prasku saloos
  Rozhodla som sa, že tento zelený íl Saloos si zaslúži trochu väčšiu pozornosť, a preto recenziu v blízkej budúcnosti spracujem v samostatnom článku, ale chcela som ho zahrnúť aj sem, lebo sa naozaj stal mojím októbrovým obľúbencom. Používam ho ako pleťovú masku tak, že 1-2 lyžičky zmiešam s 1 lyžičkou vody a hustú zmes nanesiem na pleť. Po uschnutí ju zmyjem a musím povedať, že moja tvár asi nikdy nebola tak jemučká a zbavená nečistôt a odumretej kože, ako po použití tohto ílu. Niekomu s citlivou pokožkou možno príde príliš drsný, mne však vyhovuje. Zaručene si ho ešte v budúcnosti kúpim a vôbec sa nebránim tomu vyskúšať ešte jeho bielu variantu. 

zubna pasta signal forever white
  Nie som si veru istá, do akej miery vás zaujímajú tipy na zubné pasty, ale naozaj mi to nedá nespomenúť tu aj tento typ kozmetiky. Moji dlhoroční čitatelia už možno vedia, že značku Signal milujem, čo sa týka zubnej starostlivosti. Najnovšie som si od nich na vyskúšanie kúpila zubnú pastu Forever White, ktorá ma, priznám sa, zaujala na prvý pohľad svojím balením. :D Moja prvá myšlienka bola, že aj samotný produkt bude zlatej farby, ale jasné, že nie je. :D V podstate je to klasická Signal White Now pasta, to znamená hustá, veľmi svieža a chutná. Sľubuje bielenie zubov a po dlhšom používaní na sebe badám zmenu k lepšiemu, resp. nebadám zažltnutosť zubnej skloviny. 100% si ju ešte kúpim, lebo práve táto a klasická tmavomodrá White Now sú pasty, s ktorými mám tie najlepšie skúsenosti v bielení zubov. :)

Poznáte/ používate nejaký z týchto produktov? 

S.

Komentáre

  1. Te pasta je nádherná. Já tedy většinou kupuji nějakou z Lidlu, anebo co je zrovna v akci :D tuhle si snad ale koupím jen kvůli tomu obalu! A tu masku rozhodně kupuju, přesvědčila jsi mě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pasta má naozaj krásny obal a už sa nemôžem dočkať na článok o tom zelenom íle. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky jsem si myslela, že ta zubní pasta bude uvnitř zlatá. Tak škoda. :-))) Ten zelený jíl mám taky doma a je super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Teším sa na recenziu na íl — ale vidím, že je/bude super :D A pri zubnej paste by som tiež čakala, že bude vo vnútri zlatá :D
    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "SLOW VS. ETHICAL VS. SUSTAINABLE FASHION"

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Masku ze zeleného jílu mám v plánu zkusit už sakra dlouho, možná bude na mém vánočním wishlistu :D :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na ten zelený jíl mám zálusk už nějakou dobu, ale tady v UK jsem ho zatím nikde neviděla. Tak možná ho ulovím až pojedu domů na Vánoce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Na mě je tento zelený jíl právě až moc drsný, ale zato ten bílý naprosto miluju ♥ Zrovna mi o víkendu došel, takže si ho musím co nejdřív zase pořídit :)

    Another Dominika | Ze sekáče

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zelený jíl je mi moc nevyhovoval, ale bílý jíl je úžasný :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ty masky od Saloos jsou super, já mám doma bílý jíl a přesně jak píšeš - hladší a jemnější pleť jsem nikdy neměla :D.

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Zen zelený jíl mě zaujal asi nejvíce <33 také bych ho ráda zkusila:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky