Moschino Pink Fresh Couture

Dnešný článok je pre mňa veľmi spešl, pretože vám chcem ukázať moju novú toaletnú vodu, po ktorej som už veľmi dlho túžila. Je ňou ružová toaletka Moschino z ikonickej kolekcie Fresh Couture, ktorú určite poznáte aspoň z videnia. Pre kolekciu je charakteristické to, že boli pre ňu navrhnuté flakóny ako žiadne iné. V súlade s novátorskými víziami samotného Franca Moschina totiž ide o tvar a dizajn klasickej okeny zo supermarketu (viď druhá fotka ;)). Značke je vlastné pohrávanie sa s hranicami bizarnosti, chcú do módy aj parfumérstva vniesť prvky satiry a v neposlednom rade  chcú šokovať. Myslím, že sa im to aj podarilo, lebo v čase, keď bola na trh uvedená prvá Fresh Couture vôňa, bola doslova všade. Sama si pamätám, že na takom Facebooku to bola obrovská senzácia a zdieľali to aj veľké meme profily. :D Aj keď je flakón to, čo v tomto prípade predáva, poďme sa pozrieť skôr na jeho obsah. Ako teda Pink Fresh Couture obstála?

moschino pink fresh couture
ZLOŽENIE: 
  • hlava - ružový grapefruit, čierne ríbezle, konvalinka;
  • srdce - ruža, hyacint, granátové jablko;
  • základ - pižmo, céder, ambroxan.

moschino pink fresh couture
  Moschino Pink Fresh Couture zatiaľ testujem len krátko, preto z dlhodobého hľadiska neviem posúdiť, ako sa nosí. Zatiaľ som však spokojná. Na pokožke sa pekne rozloží a je veľmi svieža - ovocná a ľahko kvetinová. Cítiť v nej aj sladkasté tóny. Určite je ideálna skôr do jarného či letného počasia, ale ja som jedna z tých, ktoré radi nosia takéto vône celoročne, lebo sa mi ich cez zimu proste nechce vzdať. :) Predpokladám, že výdrž je asi to, čo vás bude zaujímať najviac. Táto toaletná voda veru z tejto perspektívy nie je žiadna genialita. Výdrž je taká priemerná, od rána vám do večera určite nevydrží. Ale všimla som si, že je to jedna z tých, ktorú vy sami na sebe až tak necítite, ale ostatní okolo vás áno. Takže to s pumpovaním netreba prehnať, aj keď možno máte pocit, že vône na sebe nemáte dosť. Toto teda považujem za drobné mínus, ale nič hrozné, veď kopec toaletiek je na tom presne tak isto. Čo mi však skutočne vadí je, že pri jednom stlačení pumpičky na vás vystrekne dosť veľké množstvo produktu. Neviem, či som iba vychytala nejaký divný rozprašovač, alebo je to tak vo všetkých kusoch, ale nemám rada, keď si vôňu následne musím ešte rozotrieť po pokožke. Z tohto dôvodu jej dávam tak 4,5*/5*, ale inak sa mi nesmierne páči a rada by som vyskúšala aj ostatné toaletné vody z kolekcie. :) Máte ju? Poznáte/ Skúšali ste? 

S.

Komentáre

  1. To vypadá parádně! :) Za sebe musím říct, že mám rozhodně raději spíše sladší tóny, ale kdo ví, ony se ty preference taky s odstupem času mění :-) Díky za tip, vůně mě zaujala a při první příležitosti ji musím omrknout!
    Lola-J.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Moschina mám vůni a je naprosto dokonalá, takže věřím, že i tento produkt je super! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten flakónek je strašně vtipný :D Strašně bych se bála, že by se přítel spletl a použil by to třeba na leštění brýlí :D

    All about Candys life

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vůni nepoznám ani mi nic neříká, ale ten flakónek je super. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky