Random 47

Táto jeseň bola skutočne nádherná, najmä ak vezmeme do úvahy, koľko slnečných a nadmieru teplých dní sme zažili. Osobne by som brala, keby to trvalo aj dlhšie než september a október, teda keby bolo pekné počasie až do Vianoc. Na Štedrý deň by mohlo trošku nasnežiť, lebo veď Vianoce bez snehu predsa nemajú také čaro. A potom by za mňa kľudne mohla začať voňavá jar a horúce leto. :D Je mi ale jasné, že väčšina ľudí by si to želala presne opačne - sto ľudí, sto chutí. Dajte mi kľudne vedieť dole v komentároch, ako to vidíte vy a ktorému z ročných období držíte stranu. Vždy ma totiž fascinovalo, ako veľmi sa môžu názory ľudí líšiť v tých najbanálnejších záležitostiach a ako vehementne potom dokážu bojovať za svoj pohľad na vec, resp. presadzovať ho. Z mojej perspektívy by sme však mali presadzovať len a len boj za umiernenú a kultivovanú diskusiu, čo vy na to? ;)

Veľa jesenných prechádzok som veru nepodnikla, ale som rada, že aspoň pár ich bolo. O pár záberov som sa s vami podelila aj na Instagrame. :)

Na narodeniny som od rodičov dostala nový mobil. Ten, ktorý som mala predtým, som kúpila použitý v mobilshope. A ten ešte pred ním som zdedila po ocinovi. Je to síce absolútny first world problem, no veľmi som chcela nejaký, ktorý by bol konečne 100% môj. Túžila som po zlatej farbe, to bolo moje jediné kritérium vo výbere, lebo mobil používam len na telefonovanie, fotenie a Instagramovanie a ostatnému veľmi nerozumiem. S ďalšími parametrami mi radil ocino a môj milý a rozhodnutie padlo na Samsung A7. Už mesiac je realitou a ja sa naň stále neviem vynadívať. Čo vy a telefóny? Dávate si záležať na kvalite/ dizajne alebo je vám to jedno?

Týždne a týždne som sledovala, ako si desiatky ľudí na Insta či rôznych blogoch pochvaľujú orechové maslíčka, ktoré sú teraz veľkou bombou. Priznám sa, na základe týchto zdrojov som sa rozhodla, že ich musím vyskúšať aj ja, lebo vyzerajú neskutočne lahodne. Objednávala som z Aktin.cz a kúpila som si lieskovoorieškové maslo s vanilkou Forky's a mandľové s kokosom a bielou čokoládou z GymBeam. To z Forkysu je bez cukru, čiže klasické maslo, biele je sladké, tým pádom mi aj viac chutí, no obe sú fakt úžasné. Môžem len odporučiť - ja si nimi oblievam ovocko, papám ich s croissantom a mám v pláne skúsiť napríklad aj ovsenú kašu v kombinácii s nimi. Keby len neboli tak sakra drahé! :D

Jesenné západy slnka. 

Nová várka knižiek zo starkinej knihovničky. 

Babie letko. Kiežby trvalo ešte dlhšie. 

Always remember who you are. :D

Október je môj mesiac. Narodeninovo-meninový. Navyše vtedy oslavujú aj iní rodinní príslušníci. Tento október preletel hrozne rýchlo, čo ma celkom mrzí, lebo mám pocit, že som si svoj mesiac ani nestihla užiť. Ale úplná katastrofa to nebola, napríklad doma s našimi sme zažili nádherný predĺžený víkend. :)

V Brne nám jemne prerobili Ikeu, tak som to tam šla omrknúť. Jasné, že som neodišla naprázdno. Som ako taký malkáč v Dráčiku, len v dospelej verzii. Veď viete. Ikea - bez sviečky neodídeš. :D

S.

Komentáre

  1. Krásné fotky! Já burákové máslo mám moc ráda. Mobil vypadá hezky! Opožděně všechno nejlepší ♥

    All about Candys life

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moje obľúbené ročné obdobia sú jednoznačne jeseň a zima - a poriadne studená a zasnežená :). Leto vôbec nemám rada, iba ho pretrpím, a odpočítavam dni do jesene. Vôbec nechápem, ako môžu niekomu vyhovovať horúčavy a páliace slnko, v takom počasí som úplne bez energie.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podzim byl letos opravdu nádherný. Já jsem si teda procházek užila až moc a bylo to super. Já si telefony vybírám podle barvy a dobrého foťáku. Černý nikdy nechci.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekný článok! :) Do Ikei som úplný blázon aj ja a vždy si odtiaľ niečo odnesiem :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc krásné fotky, úplně z nich cítím podzimní pohodu :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky