Random 48

Tak, a máme tu rok 2020. Nakoľko som hrozne zaseknutá v období okolo rokov 2013-2014, príde mi dátum 1.1.2020 dosť futuristický. :D Čím som staršia, tým horšie sa dokážem vysporiadať s tým, ako čas letí. Doslova je to také tempo, že nestíham sledovať, ako bleskovo sa prevracajú stránky v diári.
  Čo sa týka nejakého bilancovania o vzletoch a pádoch roku 2019, nejako nemám ten pocit, že by som tým chcela zahltiť blog či napríklad Instagram. V minulosti som niečo také určite robila, ale teraz si to chcem nechať viac menej pre seba. Na to zlé, smutné a nepríjemné z pochopiteľných dôvodov spomínať nechcem, no a na to dobré si radšej spomeniem so svojimi najbližšími, ktorých sa dané veci týkali. Neviem, či je to dospievanie, desivý rozsah sociálnych sietí a ich dopad na mňa i druhých alebo len taká životná fáza, že chcem niektoré veci uchovať v súkromí. Uvidíme o rok, keď budem písať súhrn všetkého, čo sa mi stalo v roku 2020. :D Veľmi by ma inak zaujímal váš názor na toto verejné online zdieľanie úspechov a neúspechov cudzích ľudí - pri tejto príležitosti som vytvorila na Instáči v mojich stories anketu, kde zatiaľ vedie názor, že vás ako publikum takýto obsah ani veľmi nebaví. Anketa bude trvať približne zajtra doobeda, tak sa zapojte, som mega zvedavá. ;)

Teraz však prejdime k vianočným fotkám, ktoré sa mi podarili počas posledných dní. Tento záber pochádza z Brna, kde sme sa s milým prechádzali po vianočných trhoch a ja som sa zamilovala do nasvietenej Radničnej veže. :)

Toto bol môj make-up look počas Štedrého dňa. Použila som paletku očných tieňov Velvet Rose od Makeup Revolution, o ktorej som vám písala recenziu tu. Also, dosť trochu som si pristrihla vlasy. :)

V Brne po roku výluk konečne začalo fungovať Hlavní nádraží. Ja viem, že vlastne mali všetko premyslené a dosť dobre fungovalo aj Dolní nádraží, ale mám teraz veľkú radosť z toho, že k mojej polhodinovej ceste na stanicu nemusím prirátavať ešte cestu z hlavnej stanice na Dolňásek. Saves so much time (and stress)! 

Na to, ako veľmi milujem vianočné obdobie, som tento rok mala svoj vianočný playlist na Spotify pustený maximálne 3x. Situáciu trošku zachránilo aspoň toto vianočné CD, ktoré sme mali s maminou pustené pri pečení koláčikov. :)

Jeden výhľadík na západ slnka nad Brnom z Radničnej veže.

Absenciu vianočných melódií som si vyvažovala tým, že som poctivo nosila všetko vianočné oblečenie, čo vlastním. A s potešením oznamujem, že som tieto Vianoce dostala nové huňaté vianočné ponožky, yay!

Sama som trochu prekvapená, ale celkom mi prišli vhod aj decembrové mínusové teploty. Don't get me wrong, teplo milujem a vždy aj budem, ale predsa len bolo fakt divné, že týždeň pred Vianocami sme mali 10°. Asi aj to je dôvod, prečo sa na mňa vianočná nálada tento rok (vlastne už minulý!) lepila tak ťažko. :/

Parťáci posledných dní poslednej dekády. 

Tento rok sme mali doma u našich nádherne vyzdobený stromček, ktorý ste nám mnohí pekne chválili aj na Instagrame, za čo ďakujeme. :) Aj napriek kadejakým novým fancy ozdobám sa nám ale suverénne najviac páčil tento medený jelenček, ktorého mám už pár rokov. 

Aký bol váš koniec roku 2019?
S.

Komentáre

  1. Stromeček jste měli opravdu nádherný! Do nového roku 2020 ti přeji jen to nejlepší! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zajímalo by mě, jestli se fakt ta nálada těžko nasává, když venku není zima, ale podzim. :-D Už jsem nad tím taky přemýšlela, protože jsem dělala všechno spojené s Vánoci, dokonce jsem si udělala hezké nákupy dárků se ségrou poslední víkend v listopadu, ale stejně jsem bůh ví jak vánočně naladěná nebyla. :-/
    Jinak. Mně docela baví bilance, ale pokud to neni napsané stylem v lednu tohle, v únoru tamto... Když je to nějaká myšlenka, kterou daná osoba za uplynulý rok vzala za svou a může mě obohatit, tak je to v pořádku. :-) Sama jsem ale nic takového nikam nepsala, protože já nemám potřebu o sobě něco někam psát už hodně dlouho. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné fotky! Musím už ísť konečne do toho Brna, stále keď od teba vidím niektorú fotku odtiaľ, tak mám chuť kúpiť lístok na vlak a ísť :D

    BarsVee

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Strašně moc se mi líbí tvoje fotky, štědrovečerní make up se ti moc povedl, sluší ti to ♥
    Konec roku byl pro mě pohodový. Přeji ti jak se ti 2020 vydaří ♥

    All about Candys life

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mě teď jen mrzí, že jsem neviděla vánoční Brno!
    Můj prosinec byl hlavně o zkouškách a škole, bohužel to se táhlo až do jeho konce -.-"

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  6. V decembri som si hovorila, že "výlet" na vianočné trhy v Brne odložím až na budúci rok, ale keď vidím tie fotky, tak až ľutujem, že som nebola :D A tvoj štedrovečerný make-up bol skutočne nádherný ❤

    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD "WHERE TO BUY ETHICAL CLOTHING PART 02"

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hrozně se mi líbí ten hrneček a hlavně ten "podtácek". Ten je dost cool😀. Mám ráda přírodní materiály v moderním stylu😱💖.

    Jinak krásný rok 2020 :)!

    Verča ze Ztracena v Praze | 5 ANIMOVANÝCH SERIÁLŮ, CO MĚ BA | NETFLIX

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky