Obľúbenci za február

Dnešný článok sa bude opäť niesť v kozmetickom duchu, pretože tu máme zhrnutie najzaujímavejších produktov tohto mesiaca, ktoré mi prešli rukami. V podstate som momentálne verná kozmetike, ktorú dobre poznám, ale zopár noviniek sa predsa len našlo, čo jednoznačne trochu podporili Vianoce (chcela som napísať, že tie Vianoce, ktoré boli pred chvíľou, ale ono to už vlastne nie je taká chvíľa, literally prešli dva mesiace...!). Moji februároví favourites sa skladajú najmä z produktov, ktoré som mala v hľadáčiku už dlhšiu dobu a teraz si ku mne akosi našli cestu, ale nájdete tu aj tipy na kozmetiku, ktorú som predtým nepoznala. Tak teda čítajte ďalej. :)

Tento Balea olej na vlasy som vídala na rozličných blogoch už dlhý čas. Nikdy som však nezatúžila po tom vyskúšať ho, neviem prečo. Príležitosť prišla vtedy, keď sa ma brácho spýtal na teenager budget friendly vianočný darček pre milovanú sestru (:D), tak som navrhla toto. Nevedela som, čo od olejčeka čakať, ale príjemne ma prekvapil. Krásne kokosovo vonia a má ideálnu konzistenciu - nie je príliš hustý ani príliš tekutý. Vlasy nezaťažuje, skôr mi prídu jemné a vzdušné. Končeky tiež nezostávajú dlho mastné. Za veľké plus považujem okrem ceny aj objem, nakoľko mám rada väčšie množstvo produktu v balení ako na 20 pumpičiek. Za mňa teda za málo peňazí dosť muziky a jednoznačne si tento olej kúpim zas. :)

Nelíčim sa zrovna často a pravidelne, ale keď už, tak roky rokúce používam make-up od Essence. V podstate by som sama od seba asi neprešla k inému, ale tento Revlon Colorstay mi posunula mamina s tým, že pre ňu bol príliš svetlý. Čo sa farby týka, mám taký pocit, že aj ja by som zvládla trošičku tmavší, ale počas zimných mesiacov, kedy je moja pleť ako smrtka, sa to celkom dá. Inak sa make-up veľmi príjemne rozotiera a nie je ťažké ho naniesť pekne rovnomerne. Celý deň mi určite nevydržal, ale viním z toho nosenie vetroviek a veľkých šálov, takže v zime mi vlastne nevydrží žiaden make-up tak, ako má. Šupinky nevytvára ani do vrások veľmi nezalieza, na druhej strane nemám odskúšané, ako sa správa na suchšej pokožke. Za mňa však fajn. 

Pleťovku Balea mám veľmi rada najmä pre jej dostupnosť. Tento peeling/ čistiaci gél/ masku 3 v 1 som si kúpila hlavne na základe pomeru objem:cena a fakt sa mi zapáčil. Odhliadnuc od toho, že vo všeobecnosti nemám rada produkty all in one a používala som ho výhradne ako pleťový peeling, si myslím, že funguje skvelo. Peelingové čiastočky sú celkom drsné a pre citlivú pleť to podľa mňa nebude, no mne vyhovuje. Krásne sviežo (limetkovo) vonia a pleť hlavne na ráno skvelo prebudí. Zázraky síce nerobí, ale vzhľadom k cene na každodenné používanie môžem len odporučiť. Aj tento produkt si na 100% ešte kúpim znovu. 

Viem, že kvôli týmto mydielkam asi nebudete cestovať do Turecka, odkiaľ mi ich doniesli rodičia z dovolenky, ale chcela som ich tu spomenúť, lebo nikdy neviete. ;) Sú to nejaké tradičné tamojšie mydlá na telo i pleť a každé sa má svojím zložením starať o inú časť. Verbenové mydlo by napríklad malo byť super na mastnejšiu pleť, čo rozhodne plánujem skúsiť. Zatiaľ používam toto marhuľové mydlo klasicky na ruky a neviem si ho vynachváliť. Ruky mám po použití ako po parafínovom zábale a prekrásne voňavé. Inak, keď som to mydlo vyložila do kúpeľne, celá miestnosť dokonalo voňala, z čoho som vždy fakt mega šťastná. :D 

Čo ste si vo februári obľúbili vy? 

S.

Komentáre

  1. Ten Revlon jsem kdysi měla, byl docela v pohodě (mám suchou pleť). Jen mi přijde docela drahý, na drogérku no :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělí oblíbenci. Ten olej na vlasy mám taky a velmi ráda ho používám. Vlasy zjemní a jsou voňavější.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten olej od Balea musím pochválit taky, teď mi sice už došel, ale koupím si znovu, protože jak sama píšeš, za málo peněz hodně muziky. :-)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky