Júloví obľúbenci

Mrzí ma, že teraz blog dosť zanedbávam, ale momentálne je môj denný program o prioritách a na vrchných priečkach zoznamu sa drží učenie na septembrové štátnice. Som rada, že som sa prinútila začať s tým s dostatočným časovým predstihom, ale aj tak si myslím, že na mňa koncom augusta zaútočí panika a stres, že nič nestíham (a nič neviem). Mám chvíľky, kedy sa mi na učenie hrozne zle sústredí (hlavne, keď študujete jazyk, ale máte do toho zamiešané aj obchodné právo, ktorému vôbec nerozumiete :D), ale pomáha mi aspoň to, že august nám priniesol nádherné slnečné a letne teplé počasie. Presne po tomto každý rok túžim. A keďže tento rok sú moje prázdniny jedna veľká study session, beriem si skriptá von na dvor vždy, keď sa dá. 

Toľko k malému updatu (ešte možno malý prísľub, že po štátniciach som tu určite opäť v plnom nasadení, tak na mňa, prosím, počkajte ;)). Teraz však prejdime na náplň dnešného článku, ktorý sa bude týkať mojich kozmetických obľúbencov. 

telovy sprej s ibistekom avon

Nie je žiadnou novinkou, že som obrovský fanúšik telových sprejov a tento ibištekový značky Avon je mojím tohtoročným úlovkom. Je veľmi svieži, ovocnokvetinový a úplne ideálny na leto. Lepšie by sa mi asi nosil niekde pri mori v letných šatách, ale to asi tento rok nehrozí. :D Čo sa týka Avon sprejov, veľmi sa mi páči ich rozprašovač, rozmanité vône aj výdrž, hoci tento konkrétny by som v kategórii výdrž zaradila medzi priemer (najdlhšie na sebe vždy cítim kokosový a verbena + zelený čaj). 

pletova voda s vytazkom z uhorky ziaja

Ak čítate moje kozmetické články, mohli ste si všimnúť, že značka Ziaja je moja obľúbená (hlavne, keď vezmeme do úvahy pomer cena:kvalita. Vyskúšala som už od nej všeličo, napríklad aj čistiaci pleťový gél z rovnakej série, ako táto pleťová voda s výťažkom z uhorky. Toto tonikum je ideálne pre mastnú a zmiešanú pleť, ktorú krásne hydratuje. Neobsahuje alkohol a na pleti neštípe, ale narazila som už aj na recenziu s opačnou skúsenosťou. Samotný produkt je veľmi príjemný a s jeho účinkami som spokojná, akurát vôňa nie je moja obľúbená (uhorkovú vôňu v kozmetike milujem, ale v tomto toniku mi až tak nesedí). 

pletovy cistiaci gel astrid detox

Z pleťovej starostlivosti tu mám ďalšieho miláčika. Astrid Detox pleťový čistiaci gél s čiernym uhlím mi krásne zapasoval. Tiež je určený mastnej pleti, ktorú úžasne zmatní. Pleť je príjemná na dotyk, jemná a dokonale čistá. Produkt pení tak akurát, ani veľa, ani málo. Najviac na ňom milujem jeho sviežu vôňu, ktorej sa neviem nabažiť, a preto som vždy veľmi rada, že sa na pleti udrží ešte aspoň hodinku po použití. Ak máte radi voňavú kozmetiku, bude to niečo pre vás. 

telovy peeling organic shop bambus a morska sol

Tento telový peeling Bamboo and Sea Salt značky Organic Shop som si objednala z Notina len tak na vyskúšanie. Bola som milo prekvapená najmä tým, že peelingové čiastočky sú dosť veľké, drsné a pekne vás zbavia odumretej kože. Hlavne počas letných mesiacov, keď sa pokožka opáli a následne šúpe, ho používam intenzívne. Vonia veľmi sviežo, ale zároveň jemne - naozaj ťažko to opísať. Citlivej pokožke ho neodporúčam, naopak ak nemáte problém s drsnejším peelingom, bude to niečo pre vás (plus ešte odporúčam kakaový scrub Organic Shop). 

Čo ste si z kozmetiky obľúbili vy?

S.

Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky