Random 54

Ťažko je mi uveriť tomu, že svoje bakalárske štúdium už mám za sebou. A ešte ťažšie, že už sa nemusím stresovať, variť si tri kávy za deň a od rána do noci sedieť nad skriptami. Už som síce skoro týždeň bakalárka, ale stále neviem na 100% uvoľniť ten uzlík v žalúdku. On sa uvoľní, to dobre viem, ale chvíľu to trvá. Každopádne teraz vo veľkom praktizujem všetky činnosti, ktoré ma upokojujú a strašne to milujem, lebo viem, že je to zaslúžené a viem, že môžem. Preto aj dnešný článok považujte za taký výber calming fotiek za posledné obdobie, keďže presne toto je content, na ktorý sa aj ja sama chcem momentálne pozerať. :)

Nikdy som nebola ten typ, čo si z jedného typu oblečenia alebo obuvi kúpi rôzne farby, ale tieto šľapky sú obrovskou výnimkou. Mám ich v béžovej farbe z minulého roka a zamilovala som sa do nich natoľko, že som si tento rok splašila aj čierne. Láska. Smiem nosiť letné sandále po celý rok?

Doma som si trošku preukladala dekorácie, nakoľko mám pocit, že som také čosi robila naposledy až príliš dávno. Neviem, ako vy, ale ja takéto aktivity milujem. Hneď som pocítila tú zmenu atmosféry v mojej fialovej izbe. 

V rámci spolupráce mi dievky z mladého vydavateľstva Monicqa Publishing poslali ich druhé dielo - Muža so zázračnými rukami. Opisuje skutočný príbeh osobného lekára Heinricha Himmlera, ktorý vďaka svojmu vplyvu na nacistického pohlavára zachránil tisíce ľudí. Výborné vojnové čítanie. :)

Za posledné týždne som sa neskutočne zamilovala do svojich kvetov. Môžeme asi povedať, že som ich povýšila na úroveň svojich detí. :D

Toto je momentálne moja najčastejšia činnosť. :)

Prvé západy slnka z nového miesta, z nového balkóna.

Ak tu mám nejakých stationery addicts, na mojom Instagrame práve prebieha giveaway o tieto ručne robené nálepky s cestovateľskou tematikou ideálne do diára či bullet journalu. :)

To je tak, keď máte kamošov svetobežníkov. Táto záložka do knihy ku mne pricestovala až z ďalekej Južnej Kórei.

Ani neviete, ako veľmi milujem toto teplé septembrové počasie. Nemôže byť takto až do Vianoc? :)

S.

Komentáre

  1. Nejlepší hrníček co může být :-) mám jich doma několik, mám ráda tyhle dvoustěné hrníčky.

    Podzimní tvoření - Ježečci z filcu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem k úspešnému bakalárovi! :) Ono to chvíľu trvá, kým si aj telo, nie len hlava, uvedomí, že už sa skutočne môže uvoľniť, ale príde i to, neboj.
    Knižka ma inak veľmi zaujala, aj o vydavateľstve počujem po prvýkrát, tak sa bežím hneď pozrieť. ❤ A západy počas babieho leta, ach, najkrajšie.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úklid pokoje a dekorování si také vždycky užívám, je to příjemná změna! :) Jinak máš dokonalý hrneček na kávu. :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky