Ruby Velvet by Oscar de La Renta

Vážení a milí, dnešným článkom sa po mesačnej pauze opäť vraciam k blogovaniu. Štátnice mám úspešne za sebou a momentálne mi beží obdobie zaslúženého voľna, kým zase začnem zarezávať na magistrovi. Preto bola jednou z mojich top aktuálnych priorít práve tá týkajúca sa oživenia blogerskej aktivity. Dnes by som vám rada ukázala novú toaletku, ktorú som si naposledy objednávala z Notina. Konkrétne ide o Ruby Velvet od Oscara de la Rentu. Túto vôňu som si vybrala na základe zloženia a tiež toho, že z tejto série už doma mám verziu Tropicale, ktorá je doslova v prvej trojke mojich naj voňačiek. Preto som bola veľmi zvedavá, či mi aj červené prevedenie sadne a či sa vyrovná tyrkysovej predchodkyni. :)

toaletna voda ruby velvet oscar de la renta
Druh vône: kvetinová, ovocná, sladká
Zloženie: 
  • hlava - bergamot, pomaranč, červená ríbezľa
  • srdce - jazmín pravý, mimóza, pomarančový kvet
  • základ - kosatec, pižmo, pačuli.
Parfum podľa zloženia vyzeral dobre, najviac ma lákali sviežo voňajúce zložky ako bergamot, ríbezľa, pomaranč, pretože také vône mám zo všetkých najradšej. Otázne sa mi videli jazmín a kosatec, lebo práve tieto zložky nevyhľadávam, jazmín dokonca obchádzam.

ruby velvet oscar de la renta toaletna voda
FLAKÓN
Čo sa týka flakónu, Ruby Velvet je rovnakého tvaru ako Tropicale, rozdiel je len v červenom skle. Veľmi sa mi páči objem - najradšej by som všetky parfémy mala v 100 ml flakónoch. Rozprašovač vystrekuje drobné kvapôčky v širokom obláčiku a pumpička funguje výborne. 

VÔŇA
Samotná vôňa tejto toaletnej vody je omnoho viac sladká a kvetinová, ako som si pôvodne myslela. Čakala som, že sladké a svieže tóny budú viac-menej vyvážené, ale pri Ruby Velvet rozhodne prevažujú sladké. Vôňa je príjemná, ženská, ideálna na bežné nosenie. Za veľké plus považujem to, že si ju viem predstaviť nosiť po celý rok (napr. Tropicale je vhodná skôr na jar a leto). Na druhej strane musím povedať, že Velvetka sa do môjho top 3 zoznamu neprebojovala, nemám pocit, že by úplne korešpondovala s mojou osobnosťou. 

VÝDRŽ
Vôňu na sebe cítim od rána viac-menej celý deň, no pre ideálny výsledok je potrebné sa raz či dvakrát dodatočne prestreknúť. Je to však samozrejmé, nakoľko sa jedná o toaletnú vodu. 

ZHRNUTIE
Overall som s toaletkou spokojná - o to viac, že som ju na Notine ulovila v zľave (ešte majú, tak bežte nakupovať :D). Vôňa síce nie je 100% ,,moja", ale určite ju vynosím. Na jeseň sa mi možno bude nosiť lepšie ako v lete, tak uvidíme. Odporúčam ju všetkým, ktorí majú radi kvetinové a najmä sladké vône, pretože tieto dve črty sú pri Ruby Velvet skutočne najvýraznejšie. Nuž a ja idem asi pracovať na svojej pevnej vôli, lebo ma strašne láka vyskúšať ďalšiu Oscar de la Renta vôňu z tejto série, aby som mala doma peknú trojicu. :D

Skúšali ste niekedy vône Oscar de la Renta?

S.

Komentáre

  1. Tuhle vůni nepoznám. Musím si někde přivonět ke vzorečku. Já jsem si teď oblíbila Nomade od Chloé.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow, ta musí nádherně vonět! I její design se mi moc líbí. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky