Kozmetický haul

V najnovšom kozmetickom new in článku vám opäť prinášam malú beauty inšpiráciu. Do tohto postu sa púšťam s nečakanou radosťou, nakoľko si až teraz spätne uvedomujem, že posledné tri mesiace som kozmetiku skoro vôbec neriešila. Jasné, že som ju používala, ale bolo to u mňa skôr mechanické, takmer vôbec som sa nezamýšľala nad tým, čo a prečo beriem do ruky, pretože moja hlava bola zamestnaná úplne inými vecami. Teraz sa však opäť plnohodnotne teším na testovanie noviniek a hlavne vnímavé pozorovanie účinkov, tak sa poďme pozrieť, čo som si naposledy kúpila. :)

vlasova starostlivost loreal elseve dream long
Čo sa týka šampónov a vlasovej starostlivosti do sprchy, značka L'Oreal Paris Elseve je moja úplne najobľúbenejšia už niekoľko rokov. Práve po najnovšej kolekcii Dream Long som už dlhšie pokukovala a extrémne veľké množstvo pozitívnych recenzií ma k tomu konečne dokopalo. Objednala som si obnovujúci šampón Dream Long a masku na vlasy z rovnakej série. Zatiaľ som ani jeden produkt neskúšala, ale okamžite som otestovala vôňu - je svieža, ovocná a celkovo dosť sladká. Konzistencia vyzerá ako klasické Elséve produkty, takže sa už fakt nemôžem dočkať, kedy domíňam staré a pustím sa do tejto dvojice. :)

krem na ruky, cistiaci pletovy gel, olej na vlasy, telove mlieko
Zvyšok mojej objednávky tvorila rôznorodá kozmetika. Veľké očakávania mám v súvislosti s novým Garnier čistiacim pleťovým gélom, keďže Garnier na pleť používam veľmi často a tento produkt má tiež výborné hodnotenia. S ostatnými produktami už nejakú tú skúsenosť mám. Telové mlieko Avon určite nie je vhodné pre suchú pokožku, ale mojej normálnej úplne vyhovuje. Hoci v posledných mesiacoch z Avonu kupujem stále menej a menej vecí, toto mlieko je stálica, pretože okamžite vsakuje, nezanecháva na pokožke lepivý pocit a krásne vonia - najčastejšie ho kupujem v lete, lebo počas teplých dní a nocí nechcem na seba capkať husté krémy. Marí sa mi, že krém na ruky Garnier Intensive som už tiež raz skúšala, no celkom presne si na túto skúsenosť nepamätám, preto som si chcela oživiť spomienky. :D Tiež som vôbec nevedela, aký krém zvoliť, tak ak máte nejaké dobré tipy (nelepivé, príjemné, voňavé), napíšte mi ich do komentárov, prosím. Posledným pánom na holenie je olej na vlasy Biolage Exquisite Oil, ktorý už sme doma skúšali minulý rok a zdá sa mi, že je maminin najobľúbenejší. Ale vlastne možno aj môj - je tak akurát hustý, vlasy nelepí, nezaťažuje, posilňuje a vyživuje. 100%-ne si ho potom kúpime zas. :)

Čo pekného ste si naposledy kúpili vy?

S.

Komentáre

  1. Já jsem na tu řadu Dream long zase slyšela, že je to fakt samá chemie -.-" ale já tohle docela řeším, takže to beztak vadí jen mě :D
    Já jsem si nakoupila plno věcí v Yves Rocher, třeba šampon, kondicionér, malinový ocet na vlasy :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, pravdepodobne to tak aj bude. :D Priznám sa, že na zloženie sa pozerám málokedy.

      Odstrániť
  2. Řadu Dream long používám už celkem dlouho a zatím je to jeden z šamponů, který mi vyhovuje nejvíc! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten hyalúronový čistiaci gél s aloe z Garnieru mám aj ja a mám ho veľmi rada :) Vlastne už mám celú kolekciu a som príjemne prekvapená :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taky jsem si objednávala šampon, kondicionér a masku na vlasy. Od Garnier jsem si vybrala něco z té jejich bio řady, tak jsem na produkty velmi zvědavá.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já si naposledy koupila spoooousta plátnýnek z DM a eshopu makeup.cz. :D
    Elseve jsem taky dlouho používala, musím se na to zase mrknout. :) Michaela Blog || Instagram

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky