Pleťové scruby Nivea

Dnešný článok bude opäť kozmeticky zameraný, pretože som vám chcela spísať moju skúsenosť s farebným triom pleťových scrubov od značky Nivea. Zdá sa mi, že ružový malinový scrub som dostala ešte minulé Vianoce, no zapáčil sa mi natoľko, že som sa rozhodla vyskúšať aj ostatné. Nazbierala sa mi teda táto trojica, ktorá je na pohľad skutočne rozkošná a preohromne sa mi rátali tieto balenia. Sprvu som za mínus pokladala 75 ml obaly, pretože preferujem väčší objem, ale s odstupom času môžem povedať, že nakoniec to vôbec nebol problém, lebo sa nemíňali až tak rýchlo. :) 

pletove peelingy nivea

pletovy peeling nivea pre citlivu plet
Ak by som mala porovnať svoju skúsenosť s každým jedným scrubom z tejto série, povedala by som, že môj najobľúbenejší bol asi tento malinový. A to aj napriek tomu, že nebol primárne určený pre môj typ pleti. Nádherne čistil, zbavoval pleť nečistôt, pocit na tvári bol extrémne príjemný a ešte k tomu produkt úžasne voňal. Pleť bol prebudená a hebká. Peelingové čiastočky boli naozaj jemné, ale citeľné. Bohužiaľ, neviem úplne určiť výsledok na suchej a citlivej pleti, každopádne si myslím, že tento scrub môžete bez obáv skúsiť aj v tom prípade, že tak ako ja máte zmiešanú až mastnú pleť. 

peeling nivea pre normalnu plet
RYŽOVÝ SCRUB S ČUČORIEDKOVOU VÔŇOU PRE NORMÁLNU PLEŤ
Aj tento scrub na mňa silno zapôsobil svojou vôňou. Sladké, ale zároveň svieže a veľmi príjemné, keďže vôňa sa ešte nejaký čas drží na pleti. Čistenie pleti bolo také normálne, nediali sa žiadne zázraky - nenadchne, neurazí. Peelingové čiastočky sú väčšie ako pri malinovom prevedení, ale zdalo sa mi, že je ich menej, čo bolo pre mňa malé mínus. Tento modrý scrub by som si už zrejme sama nekúpila, ale ak by som ho dostala, určite by som ho používala. Mám však odskúšaných pár iných peelingov, ktoré by som doma mala radšej.

peeling nivea pre mastnu plet
RYŽOVÝ SCRUB S VÔŇOU ALOE VERA PRE MASTNÚ PLEŤ
Tento scrub mal byť ako šitý pre môj typ pleti, ale do kolien ma nedostal. Moja skúsenosť s jeho používaním bola v podstate priemerná - alebo povedzme, že lepší priemer. Vôňa nebola moja obľúbená, ale bola svieža a rada som ho používala najmä v lete. Pri tomto produkte ma najviac oslovilo to, že peelingové čiastočky boli najdrsnejšie z Nivea trojice (čo mojej pleti nevadí, skôr to mám práveže rada). Samotný scrub bol tiež dosť hustý (hlavne vďaka veľkému množstvu čiastočiek) a dobre sa s ním pracovalo. Pleť bola čistá, hladká, vypnutá, ale nezažila som s ním ten pocit sviežosti a prebudenia pleti, ako s ružovým scrubom. 

Aby som to zhrnula, určite vám odporúčam vyskúšať tieto peelingy. Sú to zaujímavé produkty, ktoré oslovia najmä tých, ktorí milujú voňavú kozmetiku. Najviac však odporúčam ružovú scrub s malinovou vôňou, ktorý by som si na 100% kúpila znovu. :)

Skúšali ste niekedy tieto Nivea scruby?

S.

Komentáre

  1. Nezkoušela jsem, ale jak se poznám, sáhla bych po borůvkovém peelingu. Miluji borůvky. Jen škoda, že nemá lepší účinky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na tyhle peelingy se chystám snad už od léta! Musím si některý z nich konečně pořídit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nezkoušela jsem, ale vypadají zajímavě. já používám už delší dobu bione a ryor scruby.

    Vitamínové doplňky z eshopu Biome.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky