Októbroví obľúbenci

Už tradične sa vám po mesiaci opäť prihováram s tipmi na kozmetické úlovky, ktoré ma za október potešili najviac zo všetkých. Na úvod poviem, že v tomto článku bude produktov o čosi menej ako zvyčajne, pretože v súvislosti s lockdownom som sa už veľmi dlho netúlala po drogériách. Momentálne používam tú kozmetiku, ktorú už doma mám, a pracujem hlavne na minutí starších kusov, čo sa mi aj celkom úspešne darí. Nemám totiž rada akékoľvek plytvanie, preto nová kozmetika vždy príde na rad až podľa poradia, v akom sa ku mne dostala. Asi by som zošalela, keby som mala naraz otvorených 5 kusov jedného produktu. :D Máte to podobne alebo práve opačne? 

ryor krem na ruky

Poďme však rovno na vec. Ako prvý by som vám rada ukázala krém na ruky českej značky Ryor s grepovým extraktom a rozmarínovou silicou. Konzistenciou je riedkejší, na ruke sa za minútku-dve pomaly roztečie, ale nie je to nič strašné. Dobre sa s ním pracuje, krásne sa rozotiera a na pokožke zanechá naozaj príjemný pocit. Nie je príliš mastný ani lepivý - za mňa je aplikácia na jednotku. Rovnako aj vôňa, ktorá je sladko-svieža a taká... krémová. :D Skutočne ťažko sa to opisuje, ale myslím, že má šancu voňať veľkému množstvu ľudí. Tento konkrétny krém už na Notino zrejme nezoženiete, ale najnovšie si robím zálusk na krém s vôňou orgovánu, ktorý už mám v košíku. :)

zubna pasta signal white now detox

Ďalším mojím obľúbencom za posledný mesiac sa stala táto zubná pasta Signal White Now Detox, ktorá obsahuje aktívne uhlie pre bielenie zubov. Musím priznať, že hoci je chuť pasty jemná a nepatrí medzi tie najvýraznejšie, s účinkom som veľmi spokojná. Zázraky, samozrejme, nedokáže, ale zdá sa mi, že po troch týždňoch používania mám o čosi belšie zuby. Ak moje kozmetické články čítate už nejakú dobu, možno si spomeniete, že v sfére bielenia zubov obyčajnými zubnými pastami najviac dôverujem práve značke Signal - moja topka je konkrétne klasická White Now verzia. Toto prevedenie s čiernym uhlím by som si však 100%-ne kúpila znovu. :)

ziaja pletovy cistiaci gel

Keď značka Ziaja predstavila sadu Manuka tree purifying, okamžite som vedela, že z nej musím niečo vyskúšať, pretože presne sedí môjmu mastnejšiemu typu pleti. Ako prvý som si vybrala tento čistiaci pleťový gél a som nadšená. Nádherne vonia (nie vôbec typicky čajovníkovo, skôr skrátka sviežo), jemne pení, krásne zbavuje pleť nečistôt a zmatňuje ju. Pre mastnú pleť skutočne výborná vec, zmiešanú pleť môže čiastočne vysušovať, ako som čítala v niekoľkých recenziách. Jediné, čo mi možno trošku vadí, je dávkovanie - na celú tvár potrebujem 2 pumpičky, čo znamená, že sa pomerne rýchlo míňa. Aj napriek tomu si ho však určite kúpim zas. :)

Pri príležitosti tohto kozmetického článku by som vám rada spomenula nadchádzajúcu Black Friday akciu na Notino. Bude prebiehať počas celého týždňa - od pondelka 23. 11. do nedele 29. 11. K objednávke jednoducho pripojíte príslušný zľavový kód a máte 20% dole z cien vybraných parfémov a kozmetiky. Čo sa mesiac pred Vianocami jednoznačne bude hodiť, všakže? :)

S.

Komentáre

  1. Krém od Ryoru vypadá dobře, budu si muset nějaký nový na ruce pořídit - všechny mi dochází. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od značky Ziaja mám momentálne len pleťové masky, ale myslím, že som sa tiež už niekedy pozerala po nejakých produktoch z tejto rady, môže to byť super! :)
    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ryor mám moc ráda, krém vypadá super. Teď do chladných dní se bude hodit! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky