Bullet Journal: Jún 2021

Môj júnový bullet journal bol v pár ohľadoch úplne iné tvorenie, ako májový predchodca. V tomto článku som vám spomínala, že mesiac dozadu som mala v rámci prípravy nového bujo mesiaca menšiu krízu, pretože som nemala žiadnu vlastnú predstavu ani inšpiráciu. S vtedajším set-upom som nebola veľmi spokojná, hoci nebol až tak zlý. Každopádne júnový set-up - to je veľká spokojnosť. Lesná téma mi vzkrsla v hlave v podstate len tak. Inšpirovali ma májové dažde, vďaka ktorým sa všetka zeleň za oknami mojej izby nesmierne rozbujnila, a tiež jarné lesné výlety a prechádzky. :)

Pri májovom šesťstranovom formáte som zostala aj teraz, lebo som mala pocit, že viac akosi nepotrebujem. Titulná stránka obsahuje hnedý recyklovaný kraftový papier s nápisom jún. Naokolo som polepila stromčekové samolepky, ktoré som si objednala ešte vo februári z PaperLove.cz. Mala som neskutočnú chuť konečne ich nejako zakomponovať do set-upu, nuž a nakoniec v ňom hrajú prím. :) Druhá stránka je klasický zoznam na mapovanie všetkých svojich mesačných výdavkov. Veľmi minimalistická, jednoduchá, bez nálepky, len s kraftovým papierom, ktorý sa objavuje na každej júnovej strane. 

Tretia s štvrtá stránka sú trackery. Naľavo vidíte habit tracker vo formáte, ktorý skúšam prvý raz, ale takéto tabuľkovanie sa mi celkom pozdáva, lebo je to prehľadné a tým pádom veľmi praktické. Opäť raz samolepky na ozvláštnenie. Napravo vidíte mood tracker, ktorý som ako predlohu našla niekde na Pintereste a zdalo sa mi to veľmi efektné. Vyfarbovanie stromčekov navyše úžasne zapadá do mojej júnovej témy. Je to vlastne jediná strana s ilustráciami z tohtomesačného set-upu.

Posledné dve strany sú už tradične venované prečítanej literatúre. Na prvej stránke znovu veľmi jednoduchý, minimalistický zoznam s nadpisom na recyklovanom papieri, čisté, rovné línie čiernou fixkou a stromčekové samolepky. To isté v podstate vidíte aj napravo, avšak tu som sa trošku viac pohrala s geometriou a akosi prirodzene som ťahala línie riadkov i orámovanie nálepiek. 

Overall som s júnovým set-upom veľmi spokojná. Hlavné je, že je funkčný, maximálne prehľadný, jednoduchý a vďaka minimálnemu kresleniu a väčšinovému lepeniu samolepiek som ho mala aj veľmi rýchlo hotový. Budem rada, ak mi dáte v komentároch vedieť, ako sa páči vám. :)

S.

Komentáre

  1. Máš diář opravdu nádherný! :)) Miluji takové tvoření a mám co dohánět - poslední dobou jsem na to totiž vůbec neměla čas.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekné. Tiež mám rada BuJo, ale skôr na písanie poznámok, než na plánovanie každého týždňa. V planovaní mi vyhovuje oveľa viac predtlačený diár. Tvoj bullet journal sa mi veľmi páči. Je taký minimalistický <3

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky