Septembroví obľúbenci

Pôvodne som dnešný článok mala pomenovaný "Augustoví obľúbenci", ale čas tak letí, že august už pre nás vlastne vôbec nie je aktuálny... 😁 Ani neviem ako a skrz sťahovanie a začiatok semestra som letu zamávala akoby z rýchlika. Preto vám produkty, ktoré som si obľúbila mesiac dozadu, predstavím pod rúškom prvých jesenných dní. Tentokrát nás čakajú 4 produkty - niečo z pleťovej kozmetiky, niečo z vlasovej, niečo z telovej. 

krém na ruky Barnängen Balans
Ako prvý vám predstavujem vegánsky výrobok, a síce krém na ruky Barnängen Balans. Ak ma sledujete dlhšie, asi vám nemusím vysvetľovať, že táto značka je moja obľúbená, lebo je veľmi jemná, ale neskutočne príjemná, ako stvorená na pamper routine. Krém príjemne vonia, akoby púdrovo. Ľahučko sa rozotiera, ihneď vsakuje do pokožky a nezanecháva ruky mastné. Skvelý bol pre mňa v lete a zatiaľ i v skorej jeseni, no je pravda, že neviem, ako si poradí s veľmi suchými rukami v zime. 

vlasová kozmetika Aussie
Aussie prostie tie vlasové prípravky vedia. Skúšala som už od nich kadečo, ale novinka šampón + kondicionér SOS Deep Repair je pecka. Šampón sám osebe je taký priemer. Keď použijem iba tento produkt bez kondicionéra, vlasy mi prídu trochu slamoidné, ale s kondicionérom je to jedna báseň. Sú brutálne jemné, pôsobia krásne zdravo, sú extrémne žiarivé a nádherne citrusovo voňajú. Určite by som si kúpila znovu. 

ílová pleťová maska Freeman
Pleťová ílová maska s výťažkom z uhorky a ružovej soli Freeman bol môj prvý produkt, ktorý som od tejto značky skúšala. A som veľmi spokojná. Maska je modrastej farby s nevtieravou vôňou. Obsahuje peelingové čiastočky, takže pri čistení pleti pred aplikáciou masky neodporúčam iný peeling, maska v tomto bohaté stačí. Nebude však zrejme pre citlivú pleť, pretože sa mi zdalo, že čiastočky sú pomerne drsné, čo mne napríklad vyhovuje, ale nemusí to platiť pre každého. Pleť je vo výsledku krásne vyčistená a prebudená. Tiež musím vyzdvihnúť celkom objemné balenie, čo sa pri pleťových maskách tak často nevidí. 

pleťový gél Garnier

Ako posledný produkt tu dnes mám hydratačný pleťový gél Garnier. O tomto produkte vám chystám v blízkej budúcnosti samostatný článok, ale aj tak som ho chcela zahrnúť do tohto favourites článku, lebo ho momentálne používam denne (spolu s ďalšími výrobkami zo série Hyaluronic Aloe Jelly - kyselina hyalurónová v kozmetike je áno, áno, áno!). Nikdy predtým som na pleť neskúšala gélovú konzistenciu krému, ale je to veľmi zaujímavé, príjemné a na tvári ľahučké. Určite budem rada, ak sa vy podelíte o svoje skúsenosti s gélovými kozmetickými produktami na pleť. 

Článok vznikol v spolupráci s Notino.sk

S.

Komentáre

  1. Pěkní oblíbenci. Těším se na recenzi pleťového gelu od Garnier. Tuším jsem ještě žádný pleťový gel neměla. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O pleťovom géle počujem prvýkrát, takže som celkom zvedavá na podrobnejšiu recenziu, lebo ma to celkom zaujalo 😅

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMNOVÝ ČLÁNOK: Udržateľná menštruácia — alternatívy jednorazových produktov

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super produkty, už dlouho se chystám na tu masku od Freeman a snad si ji brzy konečně pořídím. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky