Pleťový krém Revolution Skincare Mattify Boost

Celkom som zabudla, že tento článok som plánovala publikovať už niekoľko mesiacov dozadu. Koncept sa mi akosi zahrabal v počítači, čo ma mrzí, na druhej strane post nestráca na aktuálnosti. Dnes sa totiž pobavíme o pleťovom kréme, ktorý som ulovila pred časom na Notine a ktorý sa veľmi rýchlo stal mojím najobľúbenejším. Možno vás inšpiruje pri výbere vianočného darčeka pre niekoho vo vašom okolí (či pre vás samotných), pričom počas budúcotýždňového Black Friday ho na Notine kúpite aj so zľavou. :) Tak sa teda bez ďalších zbytočných rečí poďme pozrieť na dlho sľubovanú recenziu.

pleťový krém Revolution Skincare Mattify Boost
Jedná sa o zmatňujúci pleťový krém Mattify Boost značky Revolution Skincare. Určený je pre všetky typy pleti, použitie je vhodné cez deň i v noci. Neobsahuje SPF. Z ingrediencií však obsahuje niacínamid, kakaové a bambucké maslo, výťažok z rozmarínu či mandľový olej. Na internetoch som sa dočítala, že je vhodný aj na zmatnenie už nalíčenej pleti kedykoľvek počas dňa - no odskúšané to bohužiaľ nemám. 

Kompletné zloženie

AQUA (WATER, EAU), CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, STEARIC ACID, GLYCERYL STEARATE SE, CYCLOPENTASILOXANE, NIACINAMIDE, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PHENOXYETHANOL, POLYSILICONE-11, PEG-20 STEARATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (ALMOND) OIL, OLUS (VEGETABLE) OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT.

pleťový krém Revolution Skincare Mattify Boost
Pleťový krém Mattify Boost som začala používať po čistení a tonizácii pleti + použití séra (najčastejšie niacínamidu). Na pohľad je konzistencia dosť hustá, dokonca aj pri naberaní na prsty, ale po kontakte s pleťou sa ihneď mení na poddajnú hmotu, ktorá sa ľahučko rozotiera. Rýchlo vsakuje a pocit na tvári je na nezaplatenie - ani necítite, že ste použili nejakú kozmetiku. Veľkou výhodou je za mňa to, že nemusíte vôbec aplikovať veľké množstvo krému, práve naopak. Na celú tvár i krk stačí málinko, tým pádom dlhšie vydrží. 

pleťový krém Revolution Skincare Mattify Boost
Čo sa týka efektu, u mňa na 100% spĺňa sľúbené zmatnenie pleti. S týmto krémom sa po celý deň nelesknem, čo pri iných krémoch so svojou mastnejšou pleťou nezažívam často. Účinok je naozaj dlhodobý, pleť je hydratovaná a póry mierne stiahnuté. Všimla som si tiež, že pridaný niacínamid v kréme spoločne s niacínamidovým sérom je úplne zázračná kombinácia, pretože práve tieto dva produkty dohromady mi neskutočne zlepšili štruktúru pleti (čo sa týka acne scars, pórov aj rôznych pigmentových škvrniek). Krém je tiež skvelou podkladovou bázou pod make-up, pekne sa s ním potom pracuje.  Nemá žiadnu parfumáciu, čo mne osobne trošku vadí, ale áno, vieme predsa, že vône do kozmetiky na tvár vlastne vôbec nepatria. 

Overall musím povedať, že lepší krém som ešte nemala a na milión percent si po minutí tohto kúpim nový. :) Skúšali ste ho niekto?

Článok vznikol v spolupráci s Notino.sk

S.

Komentáre

  1. Ani som nevedela že Revolution má aj krémy :D Tak ďakujem za tip.


    Andula z blogu DISCOVERINGGLAM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá moc pěkně, myslíš, že je vhodný i na suší pleť? Mám teď v zimě pleť jak sušenku, ale zároveň se pak během dne často lesknu, tak by se mi něco zmatňujícího hodilo, ale zároveň se bojím, že zmatňující budou i vysušovat. :/ No věčný problém najít vyhovující krém.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa oficiálneho popisu by mal sedieť všetkým typom pleti, ale úprimne asi záleží na tom, ako veľmi mávaš suchú pleť ty. Osobne by som v prípade "sušenka" šla možno do iného krému, na druhej strane tento je podľa mňa fakt zázrak a za vyskúšanie by rozhodne stál. :)

      Odstrániť
  3. Wow, vypadá vážně skvěle! O novém krému uvažuji a je to super tip na vánoční dárek. :)) Revolution je super značka. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky