Júnoví obľúbenci

Tak, a oficiálne som späť! Posledné mesiace som veľmi intenzívne prežívala posledné dni na vysokej škole. Mojou prioritou bolo všetko úspešne zvládnuť a napokon to aj vyšlo. :) Táto kapitola môjho života je teda uzavretá, a preto sa pomaličky prinavraciam k blogovaniu. Dúfam, že postupne sa opäť vrátim aj k hlbším témam a úvahovým článkom. Nateraz sa však uspokojíme s malou piatkovou oddychovkou, pretože dnes som si pre vás pripravila kozmetický favourites článok za uplynulý mesiac. 

pletovy gel neutrogena

Dnešný článok s júnovými obľúbencami nebude zrovna dlhý, pretože ako iste vidíte, mám tu len dve kozmetické odporúčania. V tomto prípade však podľa mňa platí, že kvalita prevláda nad kvantitou, pretože vám chcem niečo povedať o skvelej kozmetike. 

Ako prvý by som vám rada predstavila tento čistiaci pleťový gél Neutrogena Hydro Boost, ktorý sa už po prvom použití stal jedným z mojich najobľúbenejších prípravkov na čistenie pleti. Bohato vám stačí jediná pumpička. Pohodlne pokryje celý povrch tváre a jemne pri tom pení. Konzistenčne je gél na pomedzí tekutého a hutného (skôr však tiahne k pojmu ,,tekutejší", určite vám teda nijako zvlášť nebude pretekať pomedzi prsty ani nebudete mať problémy s roztieraním. Veľmi príjemne vonia. Pleť je po ňom úžasne prebudená, čistá a napnutá. Podobný pocit sviežosti nezažijete len tak s hocijakým čistiacim pleťovým gélom. Priznám sa, že u mňa bola toto vôbec prvá pleťová kozmetika, ktorú som od Neutrogeny skúšala, ale o to milšie ma prekvapila a rozhodne budem po nej siahať častejšie. 

krem na ruky kneipp
Krém na ruky Kneipp s jemnou citrusovou vôňou je presne ten produkt, ktorý chcete v letných mesiacoch používať. Krémy na ruky sa u mňa točia po celý rok, avšak v lete vyhľadávam práve tie ľahučké. Určite nie som sama, komu počas horúceho leta prekáža pocit krémového filmu na pokožke. To s týmto krémom nehrozí. Aplikácia je príjemná, pretože produkt netreba dlho rozotierať. Rýchlo sa vstrebáva a zanecháva pokožku krásne hydratovanú, rovnako aj nechty a nechtové okolie. Moja pokožka síce nebýva veľmi suchá, takže túto oblasť neviem adekvátne preskúmať, ale niečo mi hovorí, že tento produkt by svojou jemnosťou mohol vyhovovať aj citlivej, suchej pokožke so sklonmi k podráždeniu. Ako som spomínala vyššie, veľmi pekne vonia - citrusová vôňa mi skrátka k letu pasuje výborne. Keď tento krém miniem, bez rozmýšľania si kúpim ďalší taký istý. 

Na záver by som vás ešte rada upozornila na akciovú ponuku od Notino, pretože na ich e-shope práve prebieha letný Black Friday 2022. Do 24. júla budete mať s kódom summer zľavy vo výške 15 %, 20 %, 30 % a 40 % na rôzne vybrané značky (medzi iným napríklad aj na spomínanú Neutrogenu). Tak ak máte niečo vyhliadnuté, teraz môžete uloviť kozmetiku s výraznými zľavami. 

Článok vznikol v spolupráci s Notino.sk

S.

Komentáre

  1. Tenhle cleanser mi také velmi vyhovuje a myslím, že si ho začnu kupovat pravidelně. Líbí se mi, jak skvěle hydratuje a že neštípe v očích. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krém Kneipp je super. Mamka si ho kupovala, já jsem ho od ní vyzkoušela, a moc nám vyhovuje :)

    Foodstories.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky