June favourites

Favourites je už na mojom blogu klasika a v dnešnom článku vám ukážem ďalších obľúbencov, ktorí si za posledné týždne získali moje srdce. Dvaja z nich budú na pomery tejto článkovej šablóny netradičné, ale čo, ja tradičné veci aj tak veľmi neobľubujem. :D Vo štvrtok ma inak čaká posledná skúška a už by som mala najradšej celý ten skúškový kolotoč vybavený. Vo veľkom mi stále zamestnáva hlavu a nevenujem sa veľmi iným veciam, kozmetike do nového favourites článku už vôbec nie, no na druhej strane som počas posledných troch dní stihla prečítať ďalšiu knihu, čo považujem za osobný úspech. :D Dnes sú to navyše presne dva týždne, čo som ochorela, a stále cítim, že by som ešte potrebovala nejaké lieky. Nič okrem celaskonu a Strepsilsu však so sebou nemám, tak sa obraciam na vás, či neviete o akejsi medecíne starej matere, ktorá by raz a navždy uľavila boľavému hrdlu? Už by som si totiž rada dala poriadnu zmrzinu alebo vychladené pivko. :)

brnenska priehrada piknik zlata studna vino ovocie kniha
  Pred pár dňami sa na mňa prostredníctvom Divino agency obrátila Zlatá studňa s ponukou spolupráce. Poslali mi takýto pekný piknikový košík s vodou, piknikovou dekou a fľašou bieleho vínka. Hneď v ten deň, ako mi prišiel balík, som jeho obsah vzala na výlet k Brnenskej priehrade a to vám bola pohodička. Slnko pieklo, tak som konečne, opakujem konečne, nemala skrehnuté ruky, prví odvážlivci sa už stihli aj kúpať a skrátka to bol úžasný oddych. Pikniky milujem a dúfam, že ich cez leto podniknem čo najviac. :) Chodievate na pikniky?

sprchovy krem barnangen
  Teraz však ku kozmetickým obľúbencom tohto mesiaca. Zrovna jeho začiatkom som začala používať tento sprchový krém Barnängen. Značku som nikdy predtým neskúšala a bola som hrozne zvedavá, čo vykúzli. Vôňa sprcháča mi najprv prišla na mňa až príliš ,,púdrová", nakoľko také vône nenosím, ale rýchlo som si na ňu zvykla a veľmi sa mi zapáčila. Po sprchovaní sa dokonca dlho držala na pokožke, čo mám fakt strašne rada. Vždy som potom mala taký svieži a čistý pocit. Krém bohato penil a ľahko sa rozotieral. Bola som spokojná aj s balením, lebo dosť dlho vydržalo. Za mňa rozhodne 5/5 a rada by som od Barnängen skúsila aj čosi iné. :)

tekuty ruz bourjois velvet
  Tento tekutý rúž Bourjois som si našla už pred pár mesiacmi v Notino Winter boxe, no predsa len mi ružová farba príde na jar trošku ideálnejšia. Na začiatok treba povedať, že rozhodne nevydrží na perách celý deň bez pohnutia, ale mala som už aj horšie rúže. Aplikácia je úplne skvelá. Ja totiž na svoje pery v 90% prípadov nedokážem naniesť rúž úplne perfektne bez akýchkoľvek dodatočných úprav, ale s týmto rúžom to ide zakaždým ľahko. Odličovanie je tiež úplne v poriadku, používam naň klasickú micelárku a je hneď dole. Najviac sa mi však páči to, že tento rúž má matný efekt, čo na perách zbožňujem a podľa mňa je to naozaj slušivé. Trvá len pár minút, kým zaschne, a potom sa okamžite stáva matným. Určite by som zvážila aj kúpu ďalšieho odtieňa. :)

bavlnene utierky ikea elly
  Teraz vám predstavím svojho druhého obľúbenca netradičného charakteru, a tým sú bavlnené utierky z Ikey. :D Pre niekoho možno nudné, nezaujímavé a zbytočné na spomenutie v takomto článku, no mňa úprimne ich kúpa potešila. Podľa mňa nie je až tak jednoduché nájsť normálne savé utierky, s ktorými by som bola na 100% spokojná. Tieto ma vyšli 2€ a v balení boli 4, navyše s krásnymi dizajnmi. Dnes som o nich písala aj na Instagrame a pár z vás sa ozvalo, že ich tiež doma má, tak ak náhodou ešte medzi nás nepatríte, utekajte si tiež jednu štvoricu kúpiť. :D Myslím, že nebudete ľutovať. ;)

uhorkovy pletovy krem ziaja
  Článok dnes ukončím tipom na pleťovú kozmetiku. Mala som také obdobie, keď som bádala po ideálnom pleťovom kréme pre moju zmiešanú až mastnú pokožku a hoci už som ho našla (článok tu), dala som šancu aj tomuto uhorkovému pleťovému krému Ziaja. Po otvorení viečka vás ovanie krásna svieža vôňa, čo milujem. Krém sa jednoducho rozotiera a pomerne rýchlo vsakuje. Pleť zanechá sviežu, no musím poznamenať, že rozhodne nie až tak zmatnenú ako napríklad s použitím krému Green Pharmacy. Používala som ho hlavne počas tých chladnejších upršaných dní, lebo som si istá, že v týchto horúčavách by na mojej tvári veľa nevydržal. Aký pleťový krém používate vy? :)

Čo je váš obľúbenec mesiaca? :)

S.

Komentáre

  1. Tip na nějaký babiččin recept ti asi nedám, o žádném nevím, ale oblíbence máš krásné. Držím palce ve škole a brzy se uzdrav. Ty bavlněné úterky jsou super, taky je máme.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Doufám, že zkouška dobře dopadla :) jinak na ty utěrky si mě fakt nalákala :D tyhle rtěnky od Bourjoris jsou skvělé a dobře drží. Osobně jsem spíš na nude odstíny, ale když se cítím barevněji, většinou sahám po bourjois. A ten okurkový krém chci vyzkojšet už tak rok :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky