Februároví obľúbenci

V posledných týždňoch som si vypestovala zvyk, že nedeľa je deň na pleťovú masku. Dnes tomu nebolo inak a v rámci svojej malej pamper routine by som vám v novom článku rada tematicky ukázala pár mojich aktuálnych kozmetických obľúbencov. Jedná sa o dva produkty na pleť, krém na ruky a mám aj jeden tip na sviečku. ;)

krem na ruky Nature Box
Ako prvý vám predstavím tento krém na ruky Nature Box Almond. Značku Nature Box som nikdy predtým neskúšala a pri výbere nového krému na ruky som si povedala, že prečo nie. Je to vegánsky produkt, ktorý obsahuje až 99% zložiek prírodného pôvodu. Príjemne sladko vonia. Konzistenčne je relatívne hustý, ale pri rozotieraní na pokožke je príjemný a poddajný. Je trošku mastnejší ako iné krémy na ruky, čo bežne používam, ale v zimnom období sa mi táto jeho vlastnosť skutočne zapáčila, lebo som mala suchšie ruky než zvyčajne. A naozaj zaúčinkoval, takže ho môžem len a len odporučiť.  

cistiaci pletovy gel garnier hyaluronic aloe
Pleťový čistiaci gél Garnier Hyaluronic Aloe som si kúpila na základe veľkého množstva pozitívnych recenzií na Notine. Obvykle nemám rada produkty, ktoré sú určené pre všetky typy pokožky, ale hodnotenia zákazníkov sľubovali, že skutočne sedí všetkým. A môžem potvrdiť, že mojej mastnej pleti maximálne vyhovuje. Po čistení s týmto produktom mám pleť úplne ako bábätko. Je len málo gélov, s ktorými by som zažila podobný pocit. Preto ma teraz ohromne láka vyskúšať z tejto kozmetickej kolekcie aj iné výrobky, pravdepodobne asi hydratačný gél. Skúšali ste ho niekto?

medova pletova maska ziaja
Veľmi príjemná bola aj táto medová pleťová maska Ziaja proti akné. Aplikácia je pri tomto type kozmetického balenia vždy dosť messy a pre mňa fakt nepríjemná, ale zase nič, čo by sa nedalo zvládnuť. :) Maska sladko vonia a naozaj má skoro medovú konzistenciu. Pekne mi vyčistila póry a zanechala hladučkú pleť.  

yankee sviecka s vonou jazminu a kasmiru
Ešte na Vianoce som od maminy dostala túto Yankee sviečku s vôňou jazmín a kašmír. Na prvé pričuchnutie to nebola moja obľúbená kombinácia, ale všetko sa zmenilo po prvom zapálení. Keď sa vôňa rozloží v miestnosti, je veľmi príjemná a nevtieravá. Je však podľa mňa dosť silná, resp. stačí ju mať zapálenú krátko, pokiaľ vám ide čisto o prevoňanie interiéru. Ale za mňa super. :)

Čo sú vaše februárové favs? 

Článok vznikol v spolupráci s Notino.sk.
S.

Komentáre

  1. Nature box jsem si poslední dobou docela oblíbila

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento čistiaci gél od Gernier som skúšala a bola som s ním tiež moc spokojná. Teraz mám podobný, tiež od Garnier s Aloe vera ale taký krémovejší a taktiež ho moja mastná pleť obľubuje. Divná konštrukcia vety :D A tá maska vyzerá skvelo, určite vyskúšam.

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ani jsem nevěděla, že Nature box má i krémy na ruce. Určitě se po nich podívám a vyzkouším. Zatím jsem od této značky měla jen vlasovou péči a byla jsem spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nature box používá hodně holek. Já o tom hodně přemýšlím, tak ho taky musím vyzkoušet :) a svíčka je od této značky zkrátka jasná volba- Miluj svíčky a co teprve od nich ♥ Ovoní celý byt :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten krém na ruce od Nature Box musí být skvělý a svíčka od Yankee snad nikdy nezklame! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Svíčka by vyhovovala i mně, miluju jasmín ♥ Co se týká čistícího gelu od Garnier, tak ten už jsem měla v košíku několikrát. Bohužel z nějakého důvodu mi skincare produkty od Garnier nikdy nevyhovovaly, dost často udělaly neplechu ještě větší, než tam původně byla a tak už z toho mám trošku strach. No možná jednou se odhodlám :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tá sviečka je úžasná! Nature Box nepoužívam, ale vyzerá zaujímavo

    BarsAtelier | Psychológia na blogu?

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky